Daca miine ii scrie fostul ca o vrea inapoi, in momentul ala tu nu mai existi, cam asa este iubita ta, si cam asta o sa patesti, la primul care o sa ii iasa in cale si pe care il place, iti va da cu sutu, nici no sa stie ca ai existat vreodata.
Normal se foloseste de tine, nu-i place sa fie singura, asa ca pana gaseste ce cauta ea, merge si unu ca tine
Eu zic sa o folosesti la mamxim, bagai sex de toate neamurile, oarale, anale, pune-o sa-ti faca orice, iar intre timp cauta una serioasa, cand gasesti dai liber.
Asculta ce spun, sunt femei care merita respectate si tratate ca om, dar sunt si de astea cum am spus folosestele cit poti, apoi dai papucii vorba lu Violeta
Discuta cu ea serios si vezi ce anume se intampla cu ea. Intotdeauna comunicarea eficienta rezolva problemele.
Salut, asta încă ține la fostul ei. Dacă ea știe clar ca te deranjează și dacă te iubea cu adevărat lua măsuri. Nu meriți sa continui așa, sigur când o vei părăsi se va întoarce la fostul ei.
Buna.Si eu cred ca ar trebui sa discuti mai temeinic cu ea.Din pacate e greu de spus. Unii oameni pastreaza tot felul de amintiri si lucruri mai mult sau mai putin stupide chiar si din diverse relatii.Altii prefera sa faca curatenie si sa nu aiba in casa sau in online astfel de amintiri. Poate cel mai intelept ar fi sa gasesti pe cineva care este pe aceeasi lungime de unda cu tine. E clar ca samanta aceasta de indoiala cu privire la faptul daca mai tine sau nu la fostul va creste si te va otravi tot mai mult.