Cu o placa f buna si sa te faci ffff des )). Glm sti nu? Asa il arzi ca drk Il faci ca sarma . Lasa`l asa. Si al mew ii ondulat de fapt a mew ii f ciudat Si ma enerveaza da na m`am obisnuit decat sa`mi ard parul intr`una. Am o prietena are 2 fire in cap la cat de mult si l`o facut. de ctv ori pe zi :*:*
Sincer nu prea ai ce sa. i faci pentru ca asa a fost norocul tau sa ai parul ondulat. Eu am parul drept si mi-as dori sa il am macar putin ondulat. Ai putea sa ti-l indrepti cu placa si sa te dai cu fixativ altceva nu cred ca ai ce sa. i faci...
Un sampon ar si syoss. si eu am avut aceias problema ca si tine si il am putin mai drept. si ma piaptan de 3 ori pe zi si ma ajutat. da oricum fi sigura ca nu o sa ai niciodata parul perfect drept( numai daca il faci cu placa cum ai zis tu) . sper sa te ajute!:*
E bun Sunsilk sa stii, dar a aparut Nivea Straight & Easy pentru par drept. Eu le-am folosit pe amandoua si sincer sunt mai multumita de Nivea. Acum conteaza si tipul firului tau da par Dar foloseste si o ceara pentru par, poti incerca Taft si apoi o crema pentru fixare, tot de la Taft. Eu le folosesc de ceva timp si sunt multumita de ele. Bafta!