| intensive a întrebat:

Salut TpU, am penisul de 1-2 cm in stare flasca si 4-5-5, 5 in stare erecta, am aproape 14 ani si inca nu mi-a venit sperma, este bine?

Răspuns Câştigător
| danielagoldica a răspuns:

Du-te la doctor pana nu e prea tarziu. Daca ai dimensiunile astea nu vei putea face nimic cu ea!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba tu sti cat ii 2 cm da mite unu rolling on the floor hai ca mai facut sa rad rolling on the floor

| crysty08 a răspuns:

De venit ti-a venit
dar iese mai greu:d
mie mi-a iesit parca prina a6a

| pacalici a răspuns:

Ma nu-i bine deloc. Du-te la doctor ca-ti ramane asa daca nu te duci.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Phoi 1-2 cm>>? eu am 12 ani si penisul meu are 5 cm in stare flasca si 12 cm erecta +sperma du-te la medic nu e bine deloc si mai masturbeazate

| Flav a răspuns:

Neghinita, tu esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blea spiridusule s'ai grija ci faci cu buzduganu shela sa nu sparii v'o fatuca mai slaba cu inima ca nu-i di shaga. Da ci'ai tu acolo puta si cheama, nu penis.

| Joker666 a răspuns:

Ba ce aveti mah rolling on the floor)), 1-2 cm e un nou record nationallaughing)), a mea are 10 cm fleasca sh 21 cand e pusa po fapte mari, e bine?laughing)Cred ca am ajuns in tara piticilorlaughing))))

| BOGDAN a răspuns:

Daca e adevarat... naspa. eu daca eram asa imi puneam funia de gat )) doamne fereste((

| Bleer a răspuns:

La 1-2 cm?!rolling on the floor eu la varsa de 12 ani am 4 cm si`n stare erecta 9.5 ☻ vorba lu` Daniela, du-te la doctor pana nu e prea tarziu!