Pana in jurul varstei de 20 de ani va mai creste, lasa-l sa creasca natural pentru ca nici operatiile nici pastilele nu ajuta la marirea penisului.
Penisul tau are deja in acest moment marimea situate peste cea considerata de 8-9 femei din 10 ca fiind lungimea si grosimea IDEALA, de circa 16-17 cm si cu circumferinta de 12 cm, adica un penis care ofera intr-adevar placere si satisfactie si nu o stare sau senzatie de discomfort sau sex ''dureros'' si neplacut. Barbatii cu penisul mult prea mare risca sa NU reuseasca sa gaseasca prea usor o partenera de sex asa cum reiese si din urmatorul studiu efectuat de medici in cadru stiintific. Multa sanatate! http://unica.md/......-femeilor/
Trage de el cat de mult poti si tine-l asa vreo 5 minute, eu asa am facut cam 21 luni de zile si mi-a mai crescut2cm, merita incercat!
Nu stiu ce sa zic de chestia asta, nu pare logica. asta ar insemna ca toti ne-am creste penisul cu 2 cm? e prea amuzant ce spui tu acolo
Întrebarea ta e lipsita de logică. Acelea sunt niște mărimi destul de bune, și nu exista vreo altă metodă sa îl faci să mai crească. Crește până 16/17 ani, nu 20.
Intotdeauna exista si cate un imbecil sau cate o imbecila, care repeta aceeasi tampenie sau imbecilitate in ciuda faptului ca sunt prezentate materiale si/sau articole cu studii, experimente stiintifice si/sau medicale care demonstreaza contrariul. Si de asemenea tot la fel exista si cretini si retardati care inghit fara a sta pe gnduri orice tampenie ce le este ''servita''. NO COMMENT
Razvan01010 a evaluat răspunsul tău Intotdeauna exista si cate un imbecil... ca fiind amuzant şi inteligent.
Tie nici macar nu ti se mai scoala, nu inteleg ce cauti aici...
Unui Imbecil retardat de ''valoarea'' ta Tovaras'e ii lipseste chiar si minima inteligenta de a inteleage ceea ce este evident si pe intelesul tuturor.
Ti-o arzi aiurea tataie, zic sa joci la alta masa
anonim_4396 întreabă: