| gabrielaaaaa00 a întrebat:

Salut tpu.Am probleme si vreau sa stiu daca se mai confrunta si altcineva cu ea. În timpul actului când primesc sex oral atunci cand ajung momentul de plăcere maximă daca nu ma opresc in 2 secunde ma iau dureri groaznice în jurul labiilor si al clitorisului. Stie cineva ce poate sa fie? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

E o chestie destul de dubioasa pe care o experimenteaza foarte putine femei. Exista multe marturii pe net dar putine informatii clare.

Mergi la un urolog si descrie-i simptomele, nu ai sanse sa gasesti sfaturi decente aici. Ar fi dieals a te grabesti epntru ca daca este o afectiune tratabila vrei sa o rezolvi cat mai repede ca sa nu risti complicatii.

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru RoCkKiD):

O femeie la urolog? laughing

| RoCkKiD a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

E posibil ca partea aia a creierului meu care controleaza tastatura sa fi adormit pe la finalul mesajului. Nu recunosc nimic.

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru RoCkKiD):

Toti gresim laughing

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Probabil e o infectie, mergi la doctor.

| gabrielaaaaa00 explică (pentru MademoiselleCosmina):

Am avut 2 consultări ginecologice in ultimele 2 luni, la unul am aflat că am vaginită iar apoi am urmat tratament si mi-a trecut, la al 2 lea era totul ok...nicio infecție

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru gabrielaaaaa00):

Incearca sa mergi la alt doctor. Cateodata mai greseste diagnosticul sau nu descopera ca ai ceva.