| CezarAlex222 a întrebat:

Salut TPU, am pus o întrebare acum 2 zile și am primit răspunsuri din ambele părți, cei care mă încurajau și cei care mi-au spus să renunț.

Nu vreau să primesc hate. Sunt un băiat trans de 16 ani și plac o fată de 24 ani, de vreo 2 ani și ceva.Nu știu dacă face parte din lgbt, am văzut că urmărește o pagină de fete bi dar asta nu mă ajută cu nimic, poate doar susține.Nu am vorbit deloc chiar dacă suntem din același oraș și nici prieteni comuni nu avem.Am nevoie de un ajutor deoarece unii dintre prieteni îmi spun să îi dau mesaj și să încerc iar alții ca nu am nicio șansă.Nu o cunosc personal dar pare o persoană de încredere.I-aș scrie dar mi-e frică să nu isi bată doar joc.De precizat este că nu am avut prea multe relații, Deci să îi scriu sau să o renunț?(precizez că nu e o nebunie de moment, sunt destul de matur pentru vârstă mea)

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mai frrocit daca ai crede adevarul Creatorului ca sexul cuiva e dat de organele sexuale cu care s-a nascut si ai alege sa te implici intr- o relatie doar cand intentionezi sa te cssatoresti in viitorul aoropiat.

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa-o balta cu femeile mature, ca ea este mult prea mare pentru un adolecent imatur ca tine, care azi face sex cu baietii si apoi pretine ca-i plac si fetele.

| CezarAlex222 explică (pentru Violleta2022):

Nu am avut relatii cu băieți, sunt destul de matur și eu sunt asa d8n totdeauna happy

| mihai69 a răspuns (pentru CezarAlex222):

Nu te alarma, "duamna" e de la antipozi. Așa se explică de ce este mereu "anti". Orice.

| mihai69 a răspuns:

Până la urmă, chiar nu te costă nimic să îi scrii un mesaj.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Scrie-i, ca nu pierzi nimic, chiar daca reactioneaza ca o taranca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dă-i un mesaj și dacă îți răspunde discuți cu ea și nu îi tot repeți că ai 16 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă,vb unora nu ai ce sa pierzi.

| CezarAlex222 explică:

Acum 1 zi*