| FaraNume67 a întrebat:

am putina nevoie de un sfat de la voi. Este vorba despre o fata sunt cu ea de 12 zile, problema este ca ea sta cu matusa ei care este o comunista, debea o lasa pe afara si doar in fata blocului, nu o lasa cu baieti ..In astea 12 zile ne-am vazut de cam 3 ori, mereu cind o sun nu raspunde ca zice ca o vede matusisa si o cearta... Problema acum apare, o fata careia i place de mine si e putin geloasa mi-a zis ca ea mai umbla cu 2 pe linga mine. eu m-am enervat si nu am mai sunat-o vreo 3 zile, apoi un prieten asa mai in gluma mai in serios mi-a zis ca ea vrea sa se desparta de mine ca nici nu o mai sun. Acum nici nu stiu cum sa reactionez ce sa fac... ce sa i zic, nu vreau sa o pierd, chiar am pus suflet.

P.S. un sfat serios nu la misto va rog

6 răspunsuri:
| grab a răspuns:

"o fata careia i place de mine si e putin geloasa mi-a zis ca ea mai umbla cu 2 pe linga mine"

vrem dovezi!

Daca fetita asta pe care o iubesti este atrasa de tine ar trebui sa ai tupeul sa te duci la comunista aia de matusa si sa ii spui ca vrei doar sa stati putin de vorba nu plecati nicaieri, doar faceti ce fac toti copiii: se joaca, vorbesc!
Daca o tine inchisa in casa de unde stie ca nu o face mai doritoare si cand o scapa se infige direct gresit?!

Curaj omule, de aia ai testosteron! Ca sa fii hotarat!

| Cristiann25 a răspuns:

Fete sunt cate vrei.Cauta-ti una pe placul tau!

| luiza17 a răspuns:

Vorbeste cu ea, cu cat mai repede, cu atat mai bine!

| SpLatTionut a răspuns:

Sun`o!winking

| Roby955 a răspuns:

Frate...e nasol oricum ai lua-o...
Cati ani ai?
Daca nu ai 28-30 atunci o sa ai fete (femei) in viata ta fara numar...de ce sa te limitezi la ceva de care nuesti sigur cand ai putea sa cunosti mai multe?
Nu zic sa fii imoral dar nici sa stai sa astepti nimic...sincer big grin

| Tanase_Daniel_1993 a răspuns:

Spune-i ca ati pare rau si ca ai avut o problema grava si ca ai promiti ca nu orsa se mai intample nici odata si in primul rand cereti scuze zi ca ai face totul casa fiti dinoi impreuna la mine amers asa