| Miha a întrebat:

Am revenit cu o intrebare noua, despre el love struck Cei care mi-au citit intrebarile stiu despre ce este vorba...Am rugat un prieten sa spuna ceva bun despre bine, dar el l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine, el a zis ca se gandeste, se intampla acum vreo 3 zile cred, in weekend nu ne vedem, dar de cand prietenu meu i-a propus asta se uita altfel la mine, dar nu inteleg cum cateodata are o fata genul baiatului timid si interesat, altadata are o fata genul hai lasa ca nu tine...ieri de exemplu era suparat(avea pe mess la status)si l-am intrebat de ce e suparat, el mi-a zis ca nu conteaza ca o sa-i treaca, si eu i-am zis ca pentru mine conteaza, in fine mi-a zis de ce e suparat, i-am dat un sfat etc etc, mi-as dori sa-i spun ce simt dar nu as vrea s-o fac prin messenger, mi-as dori s-o fac in fata, dar nu cred ca am atata curaj, numai cand il vad mi se inmoaie picioarelebig grinlove struckDeci intrebarea e :cum sa-l abordez si sa-i arat ca-mi pasa[scuzati greselile ortografice]Fundita; x

2 răspunsuri:
| Miha explică:

Sper sa vedeti raspunsul meu! Mi-a dat mesaj acum acel baiat cum ca cica e cu o fata, acea fata ma ameninta pe mine ca daca ma ating de el nu stie cemi face, in fine i-am vazut azi si se vede ca el nu e atras de ea... dar totusi daca sunt impreuna? Cred ca acum am nevoie de muuuulte sfaturi si sigur le voi aplica, doar ca sa vad cum reactioneazabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-l faci si u gelos