Frumoasa poveste...
Amandoi tineti unul la celalalt,dar va temeti sa nu cumva sa stricati ceea ce aveti,recunoscandu-va sentimentele pe care le aveti unul fata de celalalt,sunteti foarte draguti.
Fata te place,este foarte clar,te-a placut din prima clipa,altfel nu s-ar fi "luat" de tine din senin.
Pana si pe facebook,tot ea te-a abordat,numai sufletul ei stie cu ce curaj nebun o fi facut-o,apoi ti-a devenit "complice" la povestea cu banchetul,trecand sub tacere imbratisarile,micii pupici si tinutul in brate,de teama ca o discutie clara ar putea sfasia vraja care va tine legati!
Tu chiar nu intelegi?
Cred ca fata asteapta (si asteapta demult!) sa spui sau sa faci CEVA,la altul nu se uita,pe tine te-a acceptat in totalitate,e un inceput minunat al unei frumoase povesti de dragoste,prima pentru amandoi.
Fii mai curajos si invit-o la o ciocolata calda,o pizza,un suc si acolo, singuri si feriti de ochii tuturor, spune-i ca ti-e foarte draga si nu vrei sa va desparta nimic, niciodata!
Si gata!
Nu mai spera in minuni, fa-le sa se intample!
Stii cum e in viata? nu risti, nu dai la gaurica.
cred ca ti-ai dat seama ce ai de facut.
fama sa inteleg."40% sunt multumit cu relatia de prietenie"...adica aproape alegi masturbarea in detrimentul sexului?
Ea tot asteata de la tine sa fii capabil de mai mult, iar tu, in loc sa inviti fata in oras, tot bati campii. Gata cu copilariile, treci la nivelul de adolescent care este capabil sa-i arate unei fete ca o iubeste mai mult decat acel 40%.
Intre voi doi se prevesteste o mare poveste de iubire, nu iti recomand nici sa lasi lucrurile asa dar nici sa stai cu mainile in san, pur si simplu incepe sa ii dai mai multa atentie, o floare, o imbratisare diferita de cele de pana acum...si daca vezi ca nu se schimba nu ai decat sa ii spui direct ceea ce simti. Funda.
Buna idee..am sa incerc sa ii dau mai multa atentie si sa ii ofer cadouri