| LuckyDemon a întrebat:

Am sa incerc sa fiu cat mai concis in legatura cu urmatorea "problema".Am 17 ani si as dori sa invit o colega la un film.Nu stiu daca este o idee buna deoarece ea este sfioasa.Credeti ca este un loc bun pentru o prima intalnire? Mentionez ca am inceput sa o plac de aproximativ o luna.Multumesc pentru timpul acordat, o zi buna.

Răspuns Câştigător
| Bybi a răspuns:

Eu zic să o inviți. E de apreciat că mai sunt băieți care merg la film. Majoritatea ar spune „hai în club diseară" sau „hai la un suc". Multă baftă! Să iasă cum vrei tu happy

| LuckyDemon explică (pentru Bybi):

Multumesc pentru raspuns si pentru urare.O zi buna.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O fata sfioasa sigur nu merge din prima, la un film impreuna cu un demon. Incearca la inceput, cu un suc.

| LuckyDemon explică (pentru neutrino):

Multumesc pentru raspuns.Pot sa zic ca ea e un inger iar eu un demon deci ne potrivim big grin

| Morphines a răspuns:

Da, este un loc bun. Dar inainte de filmul propriu-zis mergeti la beti/mancati ceva. In mal. Mall. Mol. Moll!winking

| SunnyDay88 a răspuns:

Da, nu ar fi cea mai straluci idee daca ati merge doar la film si nu pentru ca e ea sfioasa, ci pentru ca nu ati avea ocazia sa va cunoasteti. incearca, un suc, o praji ceva inainte (sau dupa ). si daca vrei sa fii diferiut de ceilalti, inloc de un banal film incearca o piesa de teatru tongue

| LuckyDemon explică (pentru SunnyDay88):

Multumesc mult pentru raspuns.Probabil ca intai o sa mergem la un suc si dupa la film.(asadar Mall-ul este raspunsul)

| GinglindSummer a răspuns:

Dc nu? si ce daca e sfioasa? Daca accepta atunci mergeti la intilnire si nu are nici o importanta faptul ca e sfioasa.Cine stie poate se sfieste pentru ca te place.Incearka)