Hmmm...ciudat incearca sa te indepartezi de ea deoarece comportamentul ei lasa de dorit. Daca ea s-a sarutat cu acel baiat inseamna ca nu tine cu adevarat la actualul ei iubit. O fata cuminte si desteapta nu ar face asa ceva. Asa ca eu zic sa nu te complici cu ea cred ca e genul de fata care zboara din floare in floare. Sper ca te-am ajutat!
Parerea mea este ca ea nu te vede mai mult decat un amic. Ca sa clarifici treaba, ar trebui sa te duci si sa-i spui verde-n fata ca o placi si ti-ar face placere sa fiti impreuna(depinde cat de timid esti, dar lasa timiditatea deoparte) si sa va cunoasteti si in alte imprejurimi, nu numai cele de amici. Sper sa-ti fi fost de ajutor si sa dai si tu o fundita
E o usuratica, chiar doare sa vezi asa ceva stiind ca tu ai incercat sa ii dai o sansa macar bine ca nu a acceptat ca mai incolo tu aveai de suferit. Fi cu ochii in 4 cand dai de una, doar din vorbe iti dai seama cum e imbracamintea care o poarta daca fumeaza bea alcool e deja o foaie reutilizabila si tu meriti ceva de calitate proaspat scos din fabrica.
@agentulagent, ea isi daduse seama de acest lucru inca de cand am invitat-o. oricum, ea a incetat sa existe pentru mine de cand mi-a spus ca are prieten(promitandu-mi inainte de asta ca vom iesi in oras!)