Poi si ea de ce a raspuns si a zis ca a terminat orele si a plecat acasa? (daca ai citit tot°)
Da,evident esti indragostit.Dar fata nu prea pare sa iti raspunda...deloc.Poate ca si ea este o fire timida cand vine vorba de draagoste.Iar tu ai vorbit cu ea numai prin mesaje, e dificil sa stabilesti o conexiune cu o alta persoana in felul asta.
Nu te stresa, nu inseamna neaparat ca nu te place ci doar ca esti un necunoscut.Priveste lucrurile prin ochii ei, un tip cu care poate nu ai mai vorbit in persoana pana acum incepe sa iti trimita mesaje si iti cere sa va intaniti.Tu te-ai duce?
Ea nu realizeaza cat de mult o iubesti.Ia-o usor. Daca vrei sa vorbesti cu ea incearca sa gasesti un subiect comun de discutie.Ce ii place ei? Cum isi pentrece timpul liber.
Poate e mai bine sa ii devi amic inainte sa treci la pasul urmator.
Bafta!
Iti zic din propria mea experienta, gandeste.te la ea, dar nu o mai baga in seama. Asa sunt si eu cu un baiat, si nu l.am mai bagat in seama si colegii mi.au spus ca se uita la mine. Deci, nu o mai baga in seama si nu mai umbla dupa ea.
Si eu tot la fel ca tine eram da numai ca nu trimiteam sms ca nu a vea tel si intr-o saptamana am azuto cu unul din cei mai idiot, mai imbecil copil din lume care rade un truna ia numai 5 in jos si ea numai 10 si nu mi-am dat seama cum dar am lasat-o in urma si acum sunt cu alta fata si daca nu o lasam in urma pe ea poate nici nu ma intalneam cu fata asta care sunt acum.Deci las-o inapace.