M-am referit la altceva..aducă cum fac..pt ca acum au copii și pot fi prinși făcând.
Im acel moment sunt mai multe persoane în casa.
vorba cuiva, jaleeeee mare. Oamenii fac sex pana mor, care pot sa faca.
Deci copiii nu termina viata sexuala a nimanui, faci copiii, dupa bagi iar in continuare.
Vrei tu sa aduni informatii, dar capu ala de ce nu il folosesti? Ai vazut oameni care au mai multi copii cred, da? Ei copiii aia cum au fost facuti asa dupa tine? La facut pe primul, apoi au facut iar sex, asa aparu si restul.
Renunti de tot, la ce adica sa renunti? Dupa ce faci copil nu renunti la nimic, faci sex in continuare, cit poti, cit te tine scula.Cind nu te mai tine, in ziua de azi sunt si chestii ajutatoare, is pilule pentru barbati, faci sex si la 80 de ani
Cum va fi in viitor? Va fi si mai bine, medicina avanseaza, or sa apara multe rezolvari, asa ca nu-ti fa tu probleme de viitor.
Ori esti sugar, ori acu ai cazut din Luna, ori vii dintr-un univers paralel si nu cunosti anatomia, si fiziologia omului de pe Pamint.E bun ca te informezi, sa duci informatiile astea in universul tau, de unde ai venit.E posibil sa fi venit pe aici si dintr-un univers paralel, unde lucrurile stau altfel decat la noi.
Asa ca experienta cit mai multa, spor la treaba, nu patesti nimic daca faci sex nici inainte si nici dupa ce o femeie face un copil.
1. De obicei in altă cameră, când copilul doarme sau când e copilul la bunici, etc.
2. De regulă când femeia ajunge la menopauza. Vârsta variază, dar in jur de 50.
Faci când prinzi moment, loc.
Apoi ca durată, faceți cât vă țin bateriile, nu e limită de vârstă.
Și bineînțeles să aveți chef.
Întrebarea ta nu arată că ai 25 ani, ci mai puțin, dar trecem peste că poate ți.ai ocupat timpul până acum cu școala, jocurile pe PC...
După ce au copii, oamenii fac la fel sex ca și procedura Cum să renunți la tot? Cum să renunți la sex?
Că și frecvență intr.adevar mai scade cel puțin în primele luni după ce naște femeia. Este mai preocupată de bebe și la fel ar trebui sa fie și bărbatul, dar copilul mai și doarme.
Unele cupluri nu fac sex zilnic nici la 25 ani, așa că nu vor face zilnic nici când vor avea copii.
Totul depinde de la caz la caz.
Știu un cuplu in care el n.a mai vrut copii că sa nu.si împartă soția cu copilul. Zici că nu mai avea ăla loc de supt de la san.
Casca bine ochii și vezi ce femeie îți alegi (sau mă rog, aduna informații folositoare că sa te aleagă una buna nu doar la pat