Vorbesti de parca numai tu ai fi vazut Germania si de parca numai tu ai avea haine de firma, ce sa ne mai facem...
Un sfert de Romanie, au plecat prin tari straine, dar la muncaaa, nu la furat! Pai de -aceea nu te suporta nimeni. Dupa ce ca sunt bani nemunciti, te mai dai si mare.
Stii ce sa faci? Fura un pistol si impusca-te!
Crede`ma, nu meriti ce ai, sincer. deloc. Tu faci bani cinstit zici? Du`te frate la munca, munceste pana nu mai poti sa vezi atunci.nu`mi zice mie ca tu meriti tot ce ai. Cum ar fi sa muncesti in fiecare zi, de dimineata pana seara, sa nu ai nici weekendul liber, te chinui sa iti hranesti familia, sa le dai ce au nevoie. si vine unu ca tine si fura. Cum te`ai simti? Iti zic eu, nu te`ai simti bine. Se`ntoarce roata mai devreme sau mai tarziu. Ne spui rahaturi de genul asta, ca tu meriti tot ce ai, si ca altii sunt invidiosi si pnm.si vrei sa fii luat in serios. Sincer nici nu stiu cat de aici este adevarat. Si a zis si cel de mai sus, ascultai pe cei care zic ca esti cocalar. Esti un om de rahat.si nu meriti atentia nimanui. N`as fii prietena cu tine, pentru ca nu meriti. Parerea mea.
Nici eu n-am chef de figuranti, mars la scara ta! bai florin fermecatoru'are esti, cu faze de'astea expirate umblii tu, care fata crezi ca mai pune botu la vrajeala ta? nu ai 100 de roni sa scoti o fata la un suc mai masini straine ce-ai zis in mintea ta aia bolnava? sa vezi ce de pitzi imi cad in plasa,ai gresit site-ul, acest site are numai fete istetze care nu baga in seama putzy ca tine, ai de grija sa nu-mi cazi in plasa ca te duc la padure la cernica si o sa-ti placa baietii rau de tot dupa plimbare
Ii bagi pe toti dracului, si daca esti din astea ""de firma"" trebuie sa ai si tu niste prieteni 2X2 care sa ia masuri cu ei. Daca nu vezi-ti de treaba.
Dupa ce ca faci ce faci mai spui de altii ca nu dau raspunsuri calumea? mda. nu poti/ vrei sa te duci la munca? daca continuai scoala totul era mai usor. trebuie sa arati respect ca sa fii respectat. pacat ca ai ajuns cum esti acum.adica foarte bine . mai gandeste`te la ce iti poate oferi o viata normala. crezi ce vrei.ca noi nu te ajutam. dar de fapt incercam sa iti deschidem ochii.
zici ca ei sunt anormali si invisiosi?! nu, nu, nu, nu! uh esti anormal si analfaet! si ingamfat si nesuferit! serios! las-o mai moale!
Al doilea volum al cartii "Vise de 2 bani, intr-o realitate de caca7"...Ma uimiti, ma copii...ma uimiti
) in primul rand invata sa scrii corect romaneste. in al 2lea rand nu esti invidiat esti prost si cum sa fii prieten cu unu` fara creier.
bai esti penal serios chiar m am amuzat cand am citit ceea ce ai scris )))) te uiti asa la unii si ti zici " bai frate chiar mai exista asemenea specimene?"
esti cocalar asta iti zic aia ))))? inseamna ca te alinta ar trebui sa fii mandru! frate cata incultura serios sper ca intrebarea asta a fost pusa la misto ca altfel ma ingrozesc de ce va ajunge lumea asta peste cativa ani ...
serios uita te la tine, revino`ti! de ce n`ai prieteni? pai nu te supara nimeni nu cred ca si ar dori sa aiba langa el un om incult care fura si se mandreste cu visele lui cum ca le ar trage tuturor fetelor, hai ma ma lasi? poate sa le violezi sau in cel mai rau caz sa ti iei una d ai drogata urata ) fara dinti sau par in cap. deja imi imaginez cum arati .
Din tot ce ai scris aici reiese " sunt smecher, sunt tare, voi sunteti fraieri si trebuie sa ma respectati". Acuma sincer, daca cineva te-ar trata ca pe un fraier, tu ai vrea sa fi prieten cu el? Pe nimeni nu intereseaza ce ai facut sau cu ce te imbraci (poate doar pe fete care sigur se gandesc ca ar arata bine langa unu imbracat cu haine de firma). Problema ta e de atitudine. Invata sa ii tratezi pe cei din jur asa cum te trateaza ei pe tine si tine minte: respectul se castiga si nu se pretinde (si apropo nu mai face pe grozavu)
@Oxana @ Vlaadd
baah lasati-l ma sa viseze.
M-am *** pe mine de ras cand am vazut raspunsurile voastre si mai mult cand am citit romanu' astuia
))
Iai si pe ei in Germania poate asa o sa te intelegi mai bine cu ei si chestia aia cu femeia lui mai trageio odata si nu mai purta atata haine de firma
ai dat search pe google la firme de haine? du`te neica la furat si la tras si lasa`ne