anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.. am si eu ceva nelamuriri cu o fata, imi place de ceva timp de ea, am vorbit vreo 2 saptamani si am iesit afara de vreo 2 ori. Prietena ei cea mai buna, mi-a spus ca ma place, dar ar vrea sa fiu mai indraznet..si sa vorbesc cu ea mai mult fata in fata. Problema e ca eu nu stiu ce sa ii zic, imi e sa nu ma refuze..doar atat, aveti vreo idee ceva?

5 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Şi dacă te refuză, unde e problema?
Eşti tânăr, o să ai multe situaţii de genul ăsta pe parcursul vieţii.
Trebuie să ai un început.
Secretul e să ai mai multă încredere în tine.

| Astaeparereamea a răspuns:

Nu alerga dupa doi iepuri ca ai sa te alegi doar cu umbra lor, daca fata cu care ai iesit timp de 2 saptamani iti place si te place de ce incerci sa o ranesti?

| L1feDRAIN a răspuns:

Daca te place si vrea sa fii mai indraznet cu ea, nu as zice ca e greu pentru ca ea isi doreste asta si nu o s-o supere.
Ai putea trece linga ea si sa-i spui ca vrei sa vorbiti aparte.
Dupa aceea poti sa spui niste complimente...chestii...,dar daca e o conversatie simpla dintre voi doi vorbeste despre lucrurile in care este interesata, de care nu se plictiseste, care ii ridica buna dispozitie si nu o intristeaza.

Sper ca te-am ajutat,
pa.

| IoneeLaaaMaa a răspuns:

Daca ti-a propus sa va vedeti fata in fata, tu trebuie doar sa fi indraznet si inistent, sigur nu te va refuza. Prima data o intrebi de ce a vrut sa vorbiti fata in fata, ce parere are edspre tine, chestii din astea. p.s Adu-i si o floare, sa fi sigur ca nu te refuza laughing Si fa-i niste complimente, sa vada ca esti indraznet.winking BAFTA!

| 7ste a răspuns:

Ie,o duci la un pahar de mici cu bere si cu jinars la plic sapa vezi tu daca te refuza sau nu.Eu personal nu iti recomand fetele carora nu le plac micii pentru ca nu o sa le placa nici micu tau.Da-mi funda ca te caut cu garda.