| допинг a întrebat:

Am si eu ceva nelamurit. Vorbesc cu o fat de mai mult timp e draguta tot timpu imi face complimente si ii fac si eu se vede ca ii place de mine vara trecuta vorbeam cu ea pe mess pana la 3-4 dimineata dar pe facebook am vazut o poza recenta cu ea si cu un baiat pe la 2 noapte la webcam se vedeau... Ii place de el?

6 răspunsuri:
| ?????? explică:

Multumesc pentru sfaturi si neutrino taci dracu' nu ma ascund in spatele calculatorului ca si tine am fost si am iesit cu fata respectivawinking si nu nu este fratele ei sau un prieten bun este unu de la noi de la scoala.

| neutrino a răspuns:

Tu ce crezi, ea moare dupa tine cum te ascunzi in spatele calculatorului? Afara e viata!

| blueheart a răspuns:

Hei! Nu inteleg de ce iti pui intrebari singur, nu vei primi raspuns asa. Daca o placi cu adevarat si simti ca si ea te place poarta o discutie cu ea si lamureste totul. Intreab-o daca s-a schimbat ceva intre voi, daca vrea sa continuati. Intr-o relatie e foarte important sa comunicati.
Succes! happy

| anonymous09 a răspuns:

Poate o fi fratele ei, sau un prieten mai bun. incearca sa o atragi de partea ta, scoate-o in oras, fa poze cu ea

| Cristinutza18 a răspuns:

Poate e fratele ei, incearca sa aflii si eu as zice sa o scoti in oras si s-ai cumperi o floare si daca vrei poti sa faci si poze cu ea