Nu cred că va râde, este lipsă de respect sa faci aşa ceva atunci când vezi că un băiat se straduieşte să te cucerească. Strofa este foarte frumoasă, însă in ziua de astazi nu mai merg astea. Şi mie îmi plac acele filme în care dragostea este pură, sinceră, in care fata are fluturaşi în stomac înainte de întâlnire, care se ruşinează atunci când vine vorba despre un subiect tabu, care se bucură enorm de o poezioara scrisă de prietenul ei. Dar din păcate, nu mai există aşa ceva. Poţi să o cucereşti arătându-i că o placi foarte mult, că vrei neapărat să fii cu ea.Deasemenea, fata va fi impresionată dacă va vedea în tine un om sincer, respectuos dar şi cu simţul umorului! Poţi afla mai multe despre gusturile ei, dar asta numai şi numai prin comunicare. Încearca să fii mai mereu prin preajma ei şi să te bagi in seamă oricând ai ocazia.Ai grijă să nu fii nici prea insistent, deoarece o să pari obsedat de persoana ei şi crede-mă, NU vrei asta!
pa, pa.
'Fii tu insuti, unele fete s-ar putea sa rada de tine daca iti aud poeziile'
Crezi?
Da, stii... suna asa de simplu cand spui: spune-i ce simti! Dar sincer, cand sunt in apropierea ei limba mi se innoada! Nu pot sa leg doua cuvinte si mereu mi-e frica sa nu gresesc ceva, desi stiu ca nu prea ar trebui! Plus ca de obicei ma simt jenat sa ma bag in vorba cand vorbeste cu altii.
Sunt fata. Mie una chiar mi-ar placea sa primesc o scrisoare de la un baiat, mai ales daca ar fi anonim. Ar fii asa de romantic. De ex sa o gasesc in cutia postala sau sa bata la usa si sa lase scrisoarea si sa plece. Pacat ca nu se mai gasesc asfel de baieti ca tine.
Eu zic sa lasi poezia.
e frumoasa, da' e posibil sa rada de tine.
depinde de caracterul ei.
si daca gaseste altcineva scrisoarea e jale.
te faci de ras.
mai bine vorbeste cu ea si spune. i ce simti.
cu fetele e cel mai bine sa le abordezi direct.
Karla234 întreabă: