| Terro707 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Vorbesc cu o fata si de cateva zile nu imi mai raspunde dintr-o data nici la mesaje, pe mess nu mai intra, are telefonul inchis...Imi puteti spune si mie ce sa fac? Adica nu stiu ce sa fac sad.La ea nu ma pot duce ca sta la bloc si nu stiu exact apartamentul...Ce sa fac? Imi puteti spune si mie ce sa fac? Va rog frumos cryingsad

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Stai potolit, nu mai sufoca fata. Daca ea ar fi fost incantata de tine, fii sigur ca si telefonul era deschis, iar daca ar fi avut o problema tehnica, te-ar fi gasit ea...

| Seepty a răspuns:

Poate si-a gasit pe cineva si te-a inlocuit, asa ca uit-o. Daca te vrea inapoi o sa te caute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce i-ai facut laughing? Ba te poti duce la bloc, intrebi vecinii laughing.

| VerdeLila a răspuns:

Daca i-ar pasa de tine nu te-ar ignora, nu? Accepta realitatea si ia situatia ca atare.

| Terro707 explică (pentru VerdeLila):

Multumesec mult pentru raspuns. Daca ai putea sa imi dai add la id-ul (florin_vectra2009) daca ai putin timp ca mii se pare ceva neclar si daca mai putea ajuta. Oricum mersi

| Terro707 explică (pentru VerdeLila):

Multumesec mult pentru raspuns tuturor. Daca ati putea sa imi dati add la id-ul (florin_vectra2009) daca aveti putin timp ca mii se pare ceva neclar si daca m-ati putea ajuta. Oricum mersi tuturor din nou

| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Acelasi sfat ca restul. Daca ea a decis ca nu vrea, nu o sa castigi nimic daca o cauti. Chiar daca te cauta ea dupa, tot nu castigi nimic pentru ca o sa te enerveze faptul ca te-a dat la o parte de la bun inceput. Cauta alta tongue