Imi place ce ai mentionat la sfarsit. BRAVO! Putini mai gandesc asa in ziua de astazi, multi se gandesc doar la sex, iiiifffff naspa rau! pai e nasol ca are 13 si tu 18... dar puteti fi prieteni. incearca sa te apropii si sa vorbesti cu ea, poti sa-i adresezi si ei indrebarea de mai sus. Spune-i ca ai ganduri pasnice si bune si ca nu vrei sa ii faci rau. Vorbeste cu ea afla ce-i place sa faca si ce nu. In plus e o pustoaica de 13 ani trebuie sa-i placa muzica, filmele si alete dintrastea. Intelegi? sper sa te fi ajutat macar putin
Pai am vorbit cu ea despre diferite chestii...nu asta e problema, ci faptul ca ea nu are inca incredere in mine, deoarece nu prea cunoaste (si e normal). Cum sa ma apropii mai mult de ea? Mersi de sfaturi
Ooo nu sunt singurul? Zi-mi povestea ta...
HHHMMM... Are doar 13 ani, e mica poate nu intelege ce e iubirea. Poate ar trebui sa astepti sa mai creasca. Intre timp poti doar sa incerci sa ii fii un bun prieten.
Cum? Nu vreau o relatie. Doar sa ii castig increderea...si cat priveste dragostea sunt sigur ca are habar macar putin. Dar nu vreau asta.
13 ani? te-ai tacanit? lasa copii ca au de invatat nu de stat in relatii fi serios is o gramada de fete speciale la varsta ta...in plus crezi ca parintii ei ar accepta?
Am trecut prin asa ceva, nu te ascunde cum am facut eu, gandeste-te si invit`o sa va vedeti sau sa mergi la ea, si arata-i ce suflet si intentii bune ai, Bafta:X!
Mi-e teama sa nu stric ce am facut pana acum daca o invit undeva sau ii spun ce vreau. Oare a inteles ce urmaresc? Poate mai vrea doar sa astepte putin... Mersi
Uau! MA mir cum o placi. adica e o diferenta considerabila intre voi :d. Totusi, nu stiu daca chiar iti place de ea, bate-i cateva apropouri pe mess, stai cu ea la scoala... incearca sa te apropii de ea. . Si daca vezi ca iti raspunde la fel vorbeste-i deschis si spune`i tot ce simti penntru ca nu stiu ce motive ar putea avea sa te refuze. :*. Sper ca te-am ajutat .
Mda.e ok, e si draguta si oricum mai are timp sa creasca. Am batut niste apropouri dar nimic... poate nu e interesata. Mersi mult oricum :*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: