| roberttrif079 a întrebat:

am si eu nevoie de o parere,dau funda celui mai bun raspuns. Prin mai am stat cu o fata,este pot sa zic cea mai frumoasa din liceu,cu toate ca relatia noastra nu a durat mult m-a facut sa ma indragostesc de ea,noi ne―am despartit dintr―o prostie. Am mai incercat sa mai discut cu ea despre relatia noastra dar pentru ea era un subiect inchis,de atunci nu am mai stat cu nici o fata pentru ca nu am reusit sa fac sa imi mai placa nici o fata,tot la ea ma gandesc si le compar pe toate fetele cu ea. Seara adorm cu ea in gand, dimineata ma trezesc cu ea in gand. Nici nu mai stiu ce sa fac, ma puteti ajuta cu un sfat? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Unnumesmecher a răspuns:

Hei.păi ai putea să încerci să vorbeşti cu ea deschis,să-i spui că tu încă mai simţi ceva pentru ea şi că ai dori să vă mai oferiţi o şansă. dacă ar fi şi ea dispusă să facă acel lucru. Şi chiar dacă ea nu simte la fel, îţi spun că va aprecia că ai fost sincer şi mai bine regreţi pe moment că ai făcut-o decât să regreţi mai târziu că poate era diferit dacă-i spuneai.Aşa că fără ruşine, spune-i ce simţi, nu e nimic ruşinos în a avea sentimente. Sper să fie totul bine, şi să simtă şi ea la fel!

4 răspunsuri:
| JohnnyHelpsYou a răspuns:

Pai, aici nu prea mai ai ce face, daca ea nu mai vrea sa vorbeasca cu tine inseamna ca nu trebuie sa o mai bati la cap ca vei inrautati situatia, ai rabdare o luna, doua, si vezi daca poti sa vorbesti iar cu ea, dar ai grija ca ea sa aiba o stare buna happy Si daca nu merge nici asa incearca sa o uiti si sa te indragostesti de alta fata, stiu ca iti va fi greu dar asta e cam singura solutie happy

| AlexSalutir a răspuns:

Sunt de acord si cu ceilalti pe langa asta unele fete urasc sa tot fie batute la cap de aceia daca o faci, fa-o frumos, daca erai mai destept spuneai o minciuna dupa acea faza prosteasca atata timp cat nu face rau minciuna respectiva pentru a te salva s-au sa stii ca minti dar cu concluzia ca :/ te vei schimba cu adevarat atata timp cat sti ca o iubesti, era ok dar daca ne-ai fi spus care era si cauza aia prosteasca pentru care v-ati despartit cautam impreuna o solutie! eu mereu gasesc o solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! happy
Ai putea sa mai incerci o data sa discuti cu ea. Daca iti raspunde, spune-i ce simti, ce ai pe sufletel si descarca-te. Spune-i, de asemenea, ca iti doresti foarte mult sa va mai acordati o sansa, iar daca ar fi de acord, ai fi foarte fericit.
Depinde de ea, de ce simte, de ce isi doreste. Poate ca te-a uitat, ca a trecut peste ce a fost, iar acum e bine.
Daca raspunsul pe care ti-l va da, in cazul in care-ti raspunde, va fi negativ, atunci cel mai bine e s-o uiti. Evident, nu se va intampla in cateva saptamani, luni... lasa lucrurile sa decurga de la sine. Daca simti nevoia sa te intalnesti cu o fata, fa-o. Dar inceteaza sa le compari. Fiecare e diferit.

Cu ambitie, vei reusi s-o uiti, daca intr-adevarat iti doresti asta.
Dar, eu sper sa nu fie cazul si sa va mai acordati o sansa!

| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

Fute-o pe alta si iti trece, iubirea e o eliberare de serotonina pentru ca subconstientul crede ca fata asta are secvente in adn care ar imbunatatii specia din punct de vedere evolutionar, daca o **** pe alta asocierea de eliberare de serotinina si dopamina o sa indrepte spre noua partenera sexuala si iti trece.
Pe mine cand m-a tradat fata pe care o iubeam cel mai mult am fost deprimat si am ajuns la doctor psihiatru si mi-a spus sa imi gasesc pe una pe care sa o *** si imi trece depresia, asa a fost.