Organizeaza revelionul la tine si invita-l sa vezi daca accepta, asa afland daca are sau nu pe alctineva, fiindca atunci te va refuza sau va gasi motive sa nu vina.
Bună,
Singurul mod concret de a afla dacă are pe altcineva nu e prin bănuieli sau prin concluzii trase de tine. E de la el.
Eu personal nu as bănui prietena mea ca are pe altcineva pentru ca nu am deschis un anumit subiect cum ar fi revelionul. In acelasi timp, fara supărare, mi se pare ca tu creezi, chiar și fără sa vrei, un scandal sau o drama din nimic. Nu este asa de greu sa vorbiți și sa fiți deschiși. Intr-o relație e totul "impreuna", nu "eu fac asta, tu faci aia". Intreaba-l dacă te deranjează atât de mult. Pana la urma e timpul vostru pe care îl irosiți cu griji când puteți pur și simplu sa vorbiți. Ai sa vezi ca lipsa de comunicare și de încredere e mult mai periculoasa pentru relația voastră decât întârzierea intrebarilor.
Îl inviți la tine de Revelion și dacă refuză cam de acolo ar trebui să îți dea de bănuit.
Tu ai alta problema.
Tu inca nu stii daca esti intr-o relatie exclusiva cu acest tip.
Lamureste lucrul asta, sa nu intri in Noul An cu indoieli.
Nu are nici o legatura cu initiativa, are legatura cu respectul de sine!
Abia apoi il poti intreba ce planuri are de Revelion. E doar o intrebare, nu o cerere in casatorie!
David907823 întreabă: