Consider că o fată care e atrasă de tine şi ajunge să aibă sentimente reale nu te joacă cum vrea ea. In sensul că nu te alege doar când o respinge altul.
Acum poate trece şi ea printr-o perioadă dificilă. Când te îndrăgosteşti rău de cineva şi el te răneşte şi te îndepărtează ai tendința să te refugiezi. Probabil tu eşti un refugiu şi o consolare pentru ea în momentul de față. Este posibil să se îndrăgostească de tine. Eu cred că o fată care se vede în viitor cu tine acceptă să locuiți împreună, doar dacă nu cumva sunt alte lucruri care o împiedică (părinții spre exemplu). În fine..ar trebui să rupă orice legătură cu el dacă e decisă pentru tine.
Alta chestie e că ea s-a prins ca ai o slabiciune pentru ea si poate sa iti faca orice ca tu o primesti, poate sa plece si sa se intoarca pentru ca tu o astepti mereu. N-ar trebui sa fie chiar asa. Chiar daca esti indragostit si ai o slabiciune pentru ea refuz-o sau spune-i ca poti gasi oricand o alta fata si ca nu mai esti dispus sa fii jucaria ei. Demonstreaza-i asta. Atunci daca tine mult la tine se va speria si va inceta cu jocul iar daca nu, va pleca.
Mulțumesc de sfat, o sa imi vad de viata mea!
Baiete, femeia asta nu av fii niciodata a ta, pentru ac nu te iubeste, de aceea se tot intoarce la fostul iubit.
Fii serios si accepta realitate, mu-ati gandul de la ea si cauat-ti o femeie serioasa, care sa nu alerge din sula in sula, asa cum afce asta.
Daca a facut asta in repetate randuri, concluzia e simpla, femeia asta isi merita soarta.
Conformeaza-te, las-o sa stea cu ala, si tu cauta-ti alta care sa te te vrea doar pe tine mereu, nu doar la greu ca un refugiu, ca un umar pe care sa poata plange.
Nu o mai primesti inapoi. Nu mai poti avea incredere in ea, nu mai poti sa o respecti.
Cauta-ti o fata serioasa!
Mulțumesc de sfat, asa o sa fac
Fata asta nu te iubește, din păcate îl iubește pe acel tip, ai greșit ca ai fost mult prea moale și i ai cantat în struna, nu te ai impus deloc, ea și ar fi dorit ceva între cum ești tu și cum e tipul celalalt.
Te joacă pe degete cum vrea ea. Te sfătuiesc s-o lasi în pace, să nu-i mai accepti scuzele. Ar fi fost normal să-l părăsească pe respectivul dacă chiar si-a bătut joc de ea si apoi să se cupleze cu tine.