anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat.
Prietena mea nu vrea sa ma sarute [ cu limba ] deloc, zice ca a avut parte de unu de la fostul prieten si nu i-a placut deloc dar in rest noi facem de toate. Mereu cand am adus in subiect sarutul am ajuns la o cearta, sa mai bat apropouri la asta sau sa numai zic nimic? Tin sa precizez ca a avut doar 2 prieteni pana sa fie cu mine si relatia lor nu a durat mult, stiu asta pentru ca eram cei mai buni prieteni inainte sa ajungem impreuna.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Adica ce faceti de toate? Inclusiv sex? Daca da, da-i inainte dar, protejati-va!

| Danysan a răspuns:

Mesterel nu fi aiurea -crezi ca sarutu cu limba e totu -Intelege-o si pe ea -poate nu ai place -Si daca totusi vrei sa o saruti cu limba -Poti sa o pui sa faca asta de Ziua ta.Nu cred ca atunci o sa te refuze.In timp poate o sa isi schimbe atitudinea si felul cum gandeste dar deh.Sau poate ca nu ai place ceva la tine -Nu vreau sa te jignesc dar poate ai o igiena dentara aiurea -si nu vrea sa iti zica pe direct. Oricum daca nu astae motivu las-o in pace ca nu traiesti cu saruturi cu limba si nici cu iubire-Important e sa fie Intelegere!

| unknøwn a răspuns:

Sarut-o si gata.Ce atata?

| vegeta a răspuns:

Pai nu i-a placut pentru ca ia mirosit gura urat aluia cu care sa pupat inaintea ta si tu asta ar trebui sa faci de cate ori ai incerca sa o saruti sa te speli pe dinti ca sa nu-ti miroasa gura sau sa ai guma de mestecat ca alfel daca te-ai saruta cu ea cu limba asa cum spui tu si tie tiar mirosi gura s-ar putea sa te paraseasca asa cum la parasit si pe fostul...

| RaduLOVER a răspuns:

E stresata.A avut un soc de la prietenii cei lalti.Cred ca ai trebui s-o lasi in pace.

| CrYsTi16 a răspuns:

Ce sa faci, ia-o pe neasteptate si arata-i ca tu stii sa saruti laughing. Sper ca am fost de folos.