Intre ei totul este stabilit dinainte, fiecare are locul sau in cuplu.Noi,din afara, nu vom vedea diferenta, decat dupa ce fac cativa pasi. Femeia este mai gratioasa, are mersul mai leganat...
Bwuahahahaha)))))!
Nu-ti permit sa ma contrazici!
Cum sa te contrazic cand m-ai facut sa rad pe cinste? Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, asa si aici, a fost geniala replica ta!
Ce e ala "handjob"? ca ma termina la creieri.
Lucrul manual facut de ''mana'', cu alte cuvinte, ''masturbare''.
Aa,ok.pai,ma bulversase omul ala de tot, de ce nu spune, mai, asa?
'Romgleza', ce sa mai. Ii place sa te sacaie cu termeni englezesti!
Laba
La ba ie sanatoasa!
Ala mai pasiv e mireasa, dar nu e considerat de preot mireasa, e considerat de partener)))), panarama totala daca s-ar intampla asta! Casatoriile homo nu sunt admise de biserica, este putin probabil sa se intample.
Mda, adevarul e ca astfel de intrebari m-ar macina si pe mine toata noaptea...
Nu se va ajunge la casatorii religioase (in religia ortodoxa)intre homosexuali, deci te poti culca la loc, linistit...
Tu de ce razi, trompetistule?
De ce ma faci trompetist, fraiere, vrei sa ne batem?:o
Cunosc schema nicorotikava, treaba ta!
Te iau de piciorusul ala si te zbor din barca, fraiere, eu sunt pe "God Mode", poti sa stii si ninjutsu, degeaba.Trebuie sa ma faci pe mine sa te las sa castigi, poate iti da ceva prin cap
Te fac din vorbe, mormolocule!
Eu te fac pe la spate, iti place?
Zi-mi ca asta e vreun fost coleg din liceu care a avut glume proaste in program dintotdeauna, ca deja o dau in premeditare.
Tocma' in saptamana mare! Doooamne iarta-ma.
E inofensiv ca ploaia de primavava.Acesta este dansul imperecherii la olteni.
Pai si o imperechere e inofensiva, in situatia data?
Eu aveam planuri cu tine!
Este doar un dans, Turbina! Daca o luam de la inceput cu gelozii..nu cred, ca vom ramane mult timp impreuna.
Nu stiu cum poti spune ca suntem impreuna, cand altii... Iti 'danseaza' pe la spate!
Ai mintea tulbure, nu judeci corect din pricina geloziei! Nu rosti cuvinte pe care nu le crezi, stii ca nu-mi place nimic facut pe la spate.Ce este cu tine?