| gina007 a întrebat:

Am si eu o curiozitate.Cum poate sa isi dea seama parintii[mai ales mama] ca numai sunt virgina?

Răspuns Câştigător
| Dreamer12345 a răspuns:

Pe moment adica cel putin in primele luni nu isi va da seama dar daca continui sa faci dragoste cu partenerul tau se va largi bazinul si se vede dar nu la toate fetele si in plus nu te stresa daca te intreaba raspunde.i calm nu te impacienta deoarece se va speria si te va duce la ginecolog si ginecologul oate sa ii spuna sigur daca esti sau nu. Fundita?

7 răspunsuri:
| answer a răspuns:

O mama nu are nevoie de nimic mai mult decat sa te vada dupa ce s-a intamplat. O mama isi citeste fiica doar dupa ce a schimbat doua vorbe cu ea. Asa ca nu-ti face griji; daca nu mai esti virgina, probabil ca mama ta deja stie, chiar daca nu ti-a spus-o! Daca vrea sa fie sigura, te va duce la ginecolog. Inchei cu a-ti pune o intrebare retorica: Ai facut-o din dragoste, s-a meritat? (multe ar vrea sa poata raspunde da la intrebarea asta, multe dintre cele care se respecta si stiu ce este aceea demnitatea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate pe moment, dar vor afla, fii sigura.Imi pare rau ca iti spun, am momente de "clarviziune", daca nu le spui de buna voie, se va intimpla ceva, curind si vor afla.

| razvy198 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hei! si eu am momente de "clarviziune''! aproape tot timpul.

| costellodonatz a răspuns:

Desigur. Printr-o vizita la ginecolog. Dar nu fi deprimata. Dupa cum scrii, creierul tau sigur e virgin.

| HenkyPenky a răspuns:

Control la ginecolog

| InesIlinca90 a răspuns:

Pe parcursul timpului, isi vor da seama.Transformarile din organismul tau vor fi destul de vizibile in timp, si ca mama, vei observa aceste schimbari la fata ta.Cel mai bine sa ii spui.Va intelege, poate nu pe moment, dar pe parcurs, se va obisnui cu asta(numai in cazul in care mama ta e o femeie intelegatoare).

| Belengherul a răspuns:

Nu stiu