| StefCris2004 a întrebat:

Am și eu o curiozitate. Pot spermatozoitii sa treacă prin haine? In timpul unui petting, partenera, fiind îmbrăcată, risca sa rămână însărcinată dacă partenerul acesteia ejaculeaza, fiind și acesta îmbrăcat. Știu ca poate suna stupid, doar ca as dori niște păreri serios. Mulțumesc anticipat și seara faina!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat teoretic cat si practic spermatozoizii existenti in continutul plasmei (''apa'') din care este constituita sperma in proportie de 93-95%, pot sa treaca prin tesatura materialului impreuna cu lichidul plasmatic in care sunt inglobati. Insa de acolo, adica de pe suprafata materialului umezit si pana in interiorul vaginului este o cale extrem de lunga, care pentru orice spermatozoid este practic... infinita. big grin

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! O sarcina se poate produce DOAR cand ai sex cu penetrare vaginala (no sex oral si nici anal) si ejaculezi in vaginul fetei, iar ea ESTE in perioada fertila.
Cu hainele, perdelele, prosoapele, apa din cada, sau degete murdare de sperma, nu se poate ramane insarcinata!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai si de unde pana unde hartia si hainele? Poarta haine din hartie?

Nu, nu poate sa ramana insarcinata in situatia descrisa de tine. Daca este cazul tau si intrebi asta, inainte de orice contact sexual, te-as ruga sa cauti si sa citesti ce este o sarcina si cum se ajunge la ea.

Numai bine! ^_^

| Emilian65 a răspuns:

Nu pot trece prin haine si nu poate ramane gravida.

| Sofer a răspuns:

Cum ar fi posibil sa rămână? Dacă nu e penetrare și ejaculare.

| MValentin a răspuns:

Depinde cate haine erau între voi.
Daca era lenjerie+pantaloni șansele chiar nu sunt...
Dar dac era lenjerie peste lenjerie sau foar ea sa fi purtat... foartr putine adica depinde contextul mult. Dar zic sa stai linistiti, sa faca un test de sarcina la 14 zile dupa actul sexual daca vrea sa fiti siguri