| Raphael007 a întrebat:

am si eu o dilema in ce priveste viata mea sexuala acum ceva timp am incercat sa ma culc cu o fata dar din pacate nu am reusit deoarece nu am avut erectie, dupa ceva timp am dat de alta fata cu care am stat o perioada de timp destul de lunga dupa care am facut-o cu ea, asa acum dupa ce ne-am despartit am incercat sa ma culc cu alta fata si din nou am patit acelasi lucru ca si cu prima, am citit undeva ca este vorba de psihic si nu e vb de fata cu care am inceput deoarece nu e o mare scofala am avut emotii eram foarte "speriat" sa zic asa si nu stiu de ce, nu e prima oara cand o fac am inteles la inceput dar acum? Si asta este intrebarea mea cine imi poate spune cum sa scap de aceasta temere primeste funda si fara chestii de genul asteapta este timp, eu vreau un raspuns concret si foarte util il incerc daca reusesc prin sfaturile voastre pe langa funda daca ii o fata cea care imi raspunde ii trimit un buchet de flori daca e baiat o bere laughing ca sa ne intelegem si vreau raspunsul acesta deoarece cunosc multi care au relatii intime cu fel si fel de femei fara remuscari azi una maine alta asa as vrea sa fiu si eu. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Barbatii adevarati se culca numai cu femei pe care le iubesc, cu care au dea o relatie de ceva timp, bazata pe sentimente, intimitate, respect.
Fraierii, pampalaii se culca cu orice femeie le iese in cale, de frica ca nici o femeie nu le va iubi suficient sa ii vrea in patul ei.
Tu esti barbat adevarat si vrei sa fii un prostanac de rasul lumii. Dumnezeu sa mai inteleaga lumea asta...

5 răspunsuri:
| stef112 a răspuns:

Imagineaza-ti fantezii cu fata de care ti-a placuthee hee

| Bittersweett a răspuns:

Cand vrei sa ti`o tragi gandeste`te ca esti stapanul lumii! ..ca esti cel mai tarelaughing!

| Ionica9119 a răspuns:

Altu' care priveste femeile din punct de vedere strict sexual. Nu sunt obiecte sexuale ma! In fine, nu sunt taica-tau sa te invat.
Nu te supara, ce varsta ai? 60 de ani? Cum sa nu ai erectie? Eu as zice sa mergi la un medic! Nu prea se poate asa ceva.

| milan9 a răspuns:

Relaţii intime fără remuşcări nu vei avea. Poţi cel mult să închizi ochii azi, mâine... Dar tulburarea şi dezechilibrul pe care ele mai târziu îl vor avea în viaţa şi în familia lor, te vor avea pe tine drept cauză!

Ea, fără să-şi dea măcar seama acum, va avea nevoie de această "demnitate"şi "onoare" pe care le pierde acum din cauza "încrederii" ei, în general stupide sau a complicităţii ei...

| neutrino a răspuns:

De ce nu intrebi unul din cei multi care este expert in tot felul de femei? Aici sunt tot felul de pareri.