anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o dilema sa zicem asa laughing Trebuia sa'mi vina menstruatia pe 18 si suntem deja pe 22 si intarzie thinking Am facut sex neprotejat pe 15 dar el nu a ejaculat in mine, si la fel pe 20 aprilie, fara sa ejaculeze in mine. e vreo posibilitate sa se intample ceva? x_x Va rog ajuta'ti'ma cu un sfat, multumesc anticipat!

P.S. am mai facut asa si am stat cu grija ca nu'mi mai vine, dar a intarziat o saptamana, dupa care a venit, si alta data cel mai mult a intarziat 2 saptamani big grin

Răspuns Câştigător
| Cuoredighiaccio a răspuns:

Buna bebiix, nu te preocupa, e normal sa iti intarzie uneori, datorita mai multor motive, cum ar fi stresul, sau poate ai racit si multe altele. Am trecut si eu prin ce ai trecut tu, dar m-am preocupat degeaba pentru ca intr-un final mi-a venit. Daca esti sigura ca nu a ejaculat in tine, relaxeaza-te. Mai asteapta putin, iar daca totusi nu vezi nici o schimbare, fa un test de sarcina. Te pup

5 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Cumpara dupa 10 zile un test de sarcina..nu mai devreme..asa vei stii cu siguranta.dar oricum sigur nu s-a intamplat nimic..nu-ti fa griji ..mai ales daca e neregulata

| mpw a răspuns:

Fa un test. si altadata pune-l sa isi pune caciulita ca alfel o sa fi strigata mama

| costellodonatz a răspuns:

Ulciorul nu merge de prea multe ori la apa. Prezervativele sunt pentru a infirma expresia 1+1=3.

| AngelGirl5 a răspuns:

Paai big grin. Nu trebuie' sa-ti faci griji, pentru ca e o simpla intarziere. Sa nu crezi ca vorbesc aiurea, la fel am patit-o si eu luna asta, mi-a intarziat 3 zile, si am inceput sa imi fac tot felul de filme in cap. Stai linistita!

| Davidoff94 a răspuns:

Sfatul meu e sa te duci la farmacie sati cumperi un test de sarcina si vezi sigur daca ai ramas insarcinata sau nu.La farmacie testul de sarcina e in jur de 22 ron.