| Sorin12356 a întrebat:

am si eu o intrebare acum cateva zile m-am despartit de prietena mea cu care am fost timp de 1 an si 3 luni din cauza ca este foarte geloasa se supara din orice si ma enerva ca ma sufoca intruna gen nu mai aveam voie sa ies cu prieteni ca vezi doamne o insel sau chestii ca nu stau cu ea si prefer prieteni in locul ei si era foarte geloasa (ea vorbea pe fb cu baieti pe care nu ii cunostea dar daca eu vorbeam cu o fata se supara pe mine imi facea crize de gelozie si daca ii spuneam sa nu mai vorbeasca nici ea cu baieti nu ma asculta facea ce vreia ea asa ca am pus punct relatiei noastre dar ea continua sa ma sune sa imi spuna ca ma iubeste si ca nu mai face dar am mai auzit de multe ori asta asa ca vreau sa o las balta) ieri m-a sunat si iau vorbit mai rece si mi-a zis ca dc vb asa cu ea si mi-a zis sa nu o mai caut sa fie fericita si azi tot ia ma suna sa-mi zica ca eu sunt rau cu ea si ca din vina mea deam despartit laughing in fine va intreb pe voi are rost sa ma mai impac cu ea?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu. O va lua de la capat. Daca era ceva de facut, ar fi facut pana acum. Asa este ea, nu o vei schimba.

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Nu. E penibila.

| grab a răspuns:

Las-o nene sa faca asta cu cine o suporta. nu te baga sclav aiurea la gelozia ei.
cauta alta mai frumoasa, asta e sfatul meu pentru toti baietii cu juma de barba si deceptii recente. stima!

| alecsicu a răspuns:

Nu te mai impaca cu ea.Du-te la scoala!

| Loveyoumylife a răspuns:

Nu vreau sa fiu rau cu tine, dar daca la fel scrii si in mesajele catre fosta ta iubita, o inteleg de ce este nervoasa. Lasand aspectul asta foarte rusinos pentru tine intr-un coltisor aici, de-oparte, hai sa iti spun ceva. Fetele sunt mai caudate, tu nu incerca sa le intelegi, femeia e facuta sa fie iubita, cu premiza asta pleaca in minte, daca o iubesti, impacati-va, daca nu, nu.

| Sorin12356 explică (pentru Loveyoumylife):

Ti se pare normal ca ea sa-mi spuna sa nu vb cu nimeni dar ea sa vb cu toti pe fb si daca i-am zis ca nu mai vb nici ea sa-mi zica ori ca mine ori deloc(adica ori ma impac cu ideea ca ea face ce vrea si eu trebuie sa fac ce vrea ea ori ne despartim?)

| SkyPilot a răspuns (pentru Sorin12356):

Ar trebui ca aceeasi regula sa fie valabila pentruu ambii parteneri. Asa e corect.
Multumesc pentru fundita happy

| Loveyoumylife a răspuns (pentru Sorin12356):

Nu, in cazul asta iti gasisei gresit partenera, las-o si cauta alta, sunt milioane de fete mai bune decat ea.