Nu. O va lua de la capat. Daca era ceva de facut, ar fi facut pana acum. Asa este ea, nu o vei schimba.
Las-o nene sa faca asta cu cine o suporta. nu te baga sclav aiurea la gelozia ei.
cauta alta mai frumoasa, asta e sfatul meu pentru toti baietii cu juma de barba si deceptii recente. stima!
Nu vreau sa fiu rau cu tine, dar daca la fel scrii si in mesajele catre fosta ta iubita, o inteleg de ce este nervoasa. Lasand aspectul asta foarte rusinos pentru tine intr-un coltisor aici, de-oparte, hai sa iti spun ceva. Fetele sunt mai caudate, tu nu incerca sa le intelegi, femeia e facuta sa fie iubita, cu premiza asta pleaca in minte, daca o iubesti, impacati-va, daca nu, nu.
Ti se pare normal ca ea sa-mi spuna sa nu vb cu nimeni dar ea sa vb cu toti pe fb si daca i-am zis ca nu mai vb nici ea sa-mi zica ori ca mine ori deloc(adica ori ma impac cu ideea ca ea face ce vrea si eu trebuie sa fac ce vrea ea ori ne despartim?)
Ar trebui ca aceeasi regula sa fie valabila pentruu ambii parteneri. Asa e corect.
Multumesc pentru fundita
Nu, in cazul asta iti gasisei gresit partenera, las-o si cauta alta, sunt milioane de fete mai bune decat ea.
beausingurlamasamea întreabă: