Din ce povestești tu reiese ca te place, dar ea înca nu este destul de matura pentru a recunoaște în fata părinților. Dacă nu ar fi fost mama în povestea asta, ar fi reacționat altfel, probabil îi este puțin rușine. Totuși, nu trebuie sa confunzi amabilitatea (poate chiar impusa de cineva, adică părinții probabil) cu ce are ea pentru tine. Cel mai simplu ar fi sa vorbești chiar tu cu ea, și sa o lași pe mama ei în pace, ca se baga prea mult. Ei poate nu îi place sa știe toți ca te place pe tine, deci încearcă sa nu Îți pui varul sa o întrebe despre chestia asta. Succes!
Poate ma grabesc cu funda dar, cred ca e singurul raspuns pe care l-as "admira" mersi mult. Voi incerca sa vorbesc. Chiar daca imi era "frica", daca zici ca asta reiese, am sa incerc.
An nou fericit ei cu placere pentru funda.
Vad si eu fa mama ei se c-am baga prea mult. Faza e ca i-am spus varului meu sa-i spuna iar daca a fost sincera si chiar nu ma place. Asta acum 3 zile. Sper ca nu a apucat sa-i spuna. As vrea sa vorbesc chiar eu cu ea. Cred ca ai dreptate. Nu cred ca ii place sa fie intrebata asa.
Cu placere
Salut!
Mulțumesc frumoș, an nou fericit!