| CerceluşulAlb a întrebat:

am 16 ani si m-am indragostit de un baiat care are 19 ani. Pana acum cateva zile era singur, dar acum e cu o fata. Eu insa il iubesc in continuare, desi i-am vazut sarutandu-se, sunt dispusa sa-l iert. Stiu ca e o intrebare ordinara, dar chiar nu stiu ce as putea sa fac. Vorbim in fiecare saptamana. O fosta colega il place, de asemenea, si i-a zis asta, dar el s-a cam enervat. Si imi e cam frica sa ii zic ce simt, mai ales cand are pe cineva. Sfaturi?

3 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Lasa-l.ca-i ocupat! Cauta altul liber!

| ProjectJackpot a răspuns:

Esti dispusa sa-l ierti pentru ce? Nu stiam ca este o crima a avea o prietena! El nu ti-a gresit cu nimic, si da, spune-i ce simti, dar intr-un moment oportun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"esti dispusa sa-l ierti " scuza-ma dar cu ce a gresit? n-are omu' voie sa se sarute cu altcineva doar pentru ca tu il iubesti in secret? fosta ta colega l-o fi enervat prin felul cum a ziso, l-a gasit intr-o dispozitie proasta, locul nu era potrivit sunt 587598798798 de motive care sa-i argumenteze reactia.eu cred ca nu ar trebui sa ii spui ce simti, nu imediat dupa ce s-a combinat si el cu altcineva, poate crede ca incerci sa-l desparti de tipa respectiva sau mai stiu eu ce.