anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare : Am 19 ani si sunt virgin, urmeaza sa o fac cu o fata, pot sa fac sex 4-5 ore pentru prima data? Specific ca am o pastila MARATON FORTE(pe baza naturista), care iti tine erectia 6-8 ore.
PS : Nu vreau sa imi spuneti sa nu iau pastile sau etc, vreau sa imi raspundeti strict la intrebarea mea. Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

De ce ai vrea asta? Adica vreau sa zic ca partida ideala nu dureaza mai mult de treizeci de minute, deci daca ai face pauze de zece-cinsprazece minute dupa fiecare partida ar iesi aceeasi chestie, bine asta daca n-ai fi virgin. Referitor la intrebare tot ce e posibil, dar o erectie care tine opt ore creeaza disfunctionalitati in organism, plus ca timp de cateva zile vei fi ebuizat, si o sa ai noroc, daca nu o sa ai dureri dupa supra-solicitarea penisului, in plus nici pentru o femei nu e confortabila o partida de sex de patru-cinci ore, organismul ei are si el limite.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Maraton forte este 99% reclama si efecte mult mult mai reduse. Iar un act sexual de 4-5 ore este complet nesatisfacator pentru ambii parteneri. daca vei pati asa ceva, adica sa nu poti ejacula 4-5 ore, actul sexual va fi complet ratat. Nu stiu daca vei putea, multi baieti suferia de aceasta problema de potenta (ejaculare intarziata sau tardiva), dar e bine sa speri ca nu vei avea aceasta problema si ca vei putea avea un act sexual normal, la care durata sa fie modulata in functie de moment si care sa nu fie atat de nesatisfacator

| minrest a răspuns:

Nu iti spun sa nu iei pastile, ia, dar deocamdata nu stii cum te comporti natural. Pastilele nu sunt pentru sex mai bun, sunt ca sa aiba si impotentii un simulacru de sex. Apoi, sa stai cu sange blocat in penis doua ore sau mai mult duce la aplatizarea hematiilor.

| Emilian65 a răspuns:

Un act sexual de 6-8 ore, in continuu, nu este normal.