| ToTiBaieTi a întrebat:

Am cunoscut o fata foarte frumoasa, de la mine din oras, pe care nu am vazut-o niciodata "Face to Face". Imi place foarte mult de ea dar nu stiu cum sa fac sa ii zic, imi este foarte teama de un raspuns negativ.

P.S. Inca ceva, Credeti ca fetelelor le plac mai mult baieti care fumeaza? Adica sa il vada cu tigara-n mana? Eu unu nu mai fumez de 4 luni.

2 răspunsuri:
| dianaalexandram a răspuns:

Ma gandesc ca ai cunoscut'o pe facebook. daca nu ai vazut-o face to face. daca pe facebook da-i likeuri p'acololaughing ciupeste'o etc! daca nu. vezi ce prieteni are poate ii cunosti si ii ceri un numar ceva.dar trebuie neaparat sa o vezi face to face ca poate in realitate no sa iti placa asa mult laughing if you know what i mean!

| gert a răspuns:

Poti foarte simplu sa ii spui intr-o zi frumoasa"uite ce zi frumoasa,hai sa profitam putin cu o mica iesire prin nu stiu ce parc" sau,am auzit ca au facut foarte fain in parcul nu stiu care sau in locul nu stiu care,ce zici sa mergem sa vedem". asta ar fi prima faza,faza in care o scoti afara,si cand te intalnesti cu ia o floare de oriunde, ca e florarie sau ca e de pe drum, nu ceva scump, doar ceva simbolic, imposibil sa nu aprecieze si de aci totul o sa curga si ai sa te descurci.in legatura cu fumatul.depinde de la o tipa la alta.iti recomand macar in prima faza sa nu te prezinti cu tigara, nu da prea bine cu atat mai mult ca te-ai lasat si a fi pacat sa le iei dinou.bafta si sper ca te-am ajutat. funda pleasebig grin