| katita a întrebat:

AM si eu o intrebare am facut sex de ceva ori si nu mi s-a rupt ata se mai rupe? si daca sar rupe as rezista mai mult? Multumesc TPU

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

60% din barbati traiesc cu frenul integru toata viata, deci probabil nu se va rupe. Frenul nu influenteaza in nici un fel durata actului sexual. daca nu reusesti sa iti controlezi ejacularea dupa dorinta este posibil sa suferi de ejaculare precoce, care nu are absolut nici o legatura cu ruperea frenului.

| Deedeek a răspuns:

Eu zic sa folosesti niste Gilette, taie chiar si sfoara inMUIAta in apret. La tine sigur o sa mearga happy

| Emilian65 a răspuns:

Acum daca ata nu s-a rupt, cat rezisti la un act sexual? Dupa ce se rupe ata, actul sexual va dura normal intre 5-10 minute.

| ywar a răspuns:

Ce legatura are ata cu rezistat mai mult? Ata se intinde in cele mai multe cazuri pe masura ce vei avea experiente erotice. Nu are nicio legatura cu rezistatul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa gluma facuta de caiboiul; Brigaela are dreptate.O zi buna.

| caiboiul a răspuns:

Cate o data cand faci sex salbatic sau alteceva se rupe dar doar daca nu faci miscari corespunzatoare deci ai grija la miscari lasa femeia deasupra dar, daca se rupe mori daca nu te duci la spital in 5 minute. Pa!