anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare:are ceva daca ma masturbez si am o jdrelitura mare sub genunchi, are de aface una cu cealalta?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

S-ar putea ca placerea resimtita si efectul benefic al masturbarii sa nu fie cel dorit in cazul in care te autosatisfaci stand in genunchi, din cauza durerii provocate de respectiva julitura/zdrelitura. laughing Daca te vei masturba in orice alta pozitie aproape sigur acea rana nu te va afecta/nu va avea nici un efect asupra activitatii tale.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ba,voi a-ti innebunit? Numai asta aveti in cap? Ce generatie de cacao!

caramela
| caramela a răspuns:

La 14 ani doar asta aveti in cap?
Ce se intampla cu generatia asta tanara?

| doctorandus a răspuns (pentru caramela):

„Masturbarea în copilărie este un comportament normal, care începe de obicei la vârsta de două luni și atinge vârfuri la patru ani și în adolescență. Totuși, masturbarea excesivă produce anxietate părinților."
—De Alwis AC, Senaratne AM, De Silva SM, Rodrigo VS (septembrie 2006). „Bladder calculus presenting as excessive masturbation". Ceylon Med J 51 (3): 121–2. PMID 17315592.

„Masturbarea infantilă este considerată o variantă normală de comportament."
—Hansen, J.K.; Balslev, T. (noiembrie 2009). „Hand activities in infantile masturbation: a video analysis of 13 cases" (în engleză). European Journal of Paediatric Neurology (Elsevier) 13 (6): 508-10. doi:10. 1016/j. ejpn. 2008.10.007. ISSN 1090-3798. PMID 19010071.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar daca te masturbezi in genunchi

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu are legatura.
Dar de cele mai multe nu se pasreaza masurile mimine de igiena.

| AndyAndrey01 a răspuns:

Scuze ca nu am mai intrat, dar multumesc pentru raspunsuri...
p.s:nu mai am 14 ani acum am15

Întrebări similare