| Sorin12356 a întrebat:

am si eu o intrebare.Astazi m-am despartit de prietena mea cu care am fost timp de 1 an de zile si nu imi raspunde la telefon si atunci cand o face imi vorbeste urat imi spune ca o deranjez cand o sun si era foarte geloasa pe orice fata daca imi dadea o fata cerere de prietenie se supara ca de ce imi da cerere saca imi spunea o fata cunoscuta buna sau ceva se supara si imi spunea ca imi place de ea nu vrea sa vb cu alte fete dar era daca vorbea cu un baiat si daca ii spuneam sa nu mai vb cu el nu ma asculta...merita ma ma mai impac cu ea?

Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Salut Prietene!
off. nici nu stiu cum sa incep si sa ti spun in asa fel incat sa te conving sa. incerci sa o uiti pur si simplu..Si sa nu mai faci greseala sa o suni. si sa te plangi ceea ce faci este doar sa te umilesti! ok. probabil ai investit mult suflet si dragoste in respectiva relatie!
DEci sfatul meu este urmatorul!

1. Nicidecum nu mai face greseala sa o suni!
2.Incearca sa o uiti cat mai repede!

pur si simplu o etapa din viata ta a luat sfarsit!
Sigur vei mai intalni fete cu mult mai dragute si intelegatoare si mai putin geloase ca ea... ok?
FRuntea sus si privirea inainte.nici in dreapta nici in stanga si nicidecum inapoi!

Succes!

| Sorin12356 explică (pentru VadTot):

Iti multumesc pentru sfat si asta voi incerca sa fac nu vreau sa fac greseala sa ma impac cu ea si sa fiu iar pus in aceleasi ipostaze vreau sami traiesc viata asa cum trebuie macar acuma cand sunt tanar mersi mult

1 răspuns: