Chiar te asteptam cu experinta din India.
Ma bucur ca v-ati intors sanatosi cu totii!
Nu te grabii cu insuratoarea ca nu o cunsoti inca nici pe indianca si nici familia ei.
Trebuie sa stii ca sunt lipiti pamantului si nu m-ar mira ca ai ei sa fii imprumutat diverse lucruri de pe la altii, ca sa te impersioneze.
Odata ce te insori cu o indianca ai responsabilitatea parintilor ei si a familionului, ca altfel vin peste tine si vei deveni "sclavul" care munceste sa-i intretina pe toti.
Nu te grabii... doar mergi si cunoaste femeia aia, ca nu ai descoperit inca adevarul despre ea si familia ei.
Trebuie sa recunoasc ca indienii sunt o natie teribil de smechera, sunt mult mai inteligenti ca alte popoare, dar sunt extrem de mincinosi, lenesi si parsivi.
Mulțumesc pentru tot..acum am văzut cu ochii mei de ce trebuie sa mănânc la hotel sau la un restaurant..despre chestia cu însurătoare o sa ma mai gândesc. încerc sa mai cunosc acea fată și o sa vad pe mai departe...
Mulțumesc încă odată.
Funny ca ai fost acolo si ai dat funda unui raspuns cu stereotipuri rasiste. Ce varsta spuneai tu ca ai? Suntem totusi in 2023, nu in 1800 cand o cereai in casatorie dupa 2 intalniri.Zau asa, te cred ca e frumos ce simti acum dar si cand se dizolva norisorul roz specific la inceputul oricarei relatii, te va lovi realitatea din plin.Ai grija si fii cu capul pe umeri.