Poate ca da, depinde de implicarea fiecaruia, si daca ea e serioasa, sincera, in ziua de azi nici daca te vezi minut dupa minut nu poti avea increderea in fete parerea mea
De ce numai ea ar fi de vina?
Ce toți bărbații sunt niste sfinți sinceri si seriosi? Din punctul meu de vedere ai o părere mult prea proastă despre noi fetele nu uita ca padure fara uscături nu există la ambele sexe
Am o parere prea buna la cum sunteti voi cu adevarat, dar na avem voie de voi sti tu pentru ce
Bineinteles ca are sanse mari sa mearga!
Pana sa existe telefonul mobil si internetul, cum crezi ca se intalneau oamenii? Doar sambata si duminica, cand nu munceau, ca-n rest nu aveau timp de intalniri, si totusi, relatiile lor au ramas mult mai trainice si mai puternice decat a celor din ziua de azi, superficiale si fara substanta, cand va epuizati la telefon toate discutiile si cand va vedeti, va luati la cearta.
Da o sa mearga daca vorbiti destul de des dar daca asta continuua la nesfarsit intr-un final relatia se va raci, iar atunci cand unu din ei va intalni o alta persoana cu care se va intalni mai des s-ar putea sa renunte.
Eu nu M-am vazut cu iubitul meu de 9 luni...mda si tu zici de o amarata de saptamana.Acum e bine, ne-am mutat impreuna.
Cunosc cazuri in care cei doi se vedeau cam la 2 saptamani si pana la urma s-au casatorit... Acum stii si tu ca exista relatii in care cei doi traiesc impreuna si tot s-au despartit. Totul depinde de cat de uniti veti fi voi doi
Sigur că da! De ce nu?
Atât timp cât întâlnirea are loc o dată pe săptămână dar se consumă intens, în sensul că se recuperează restul zilelor pierdute în care nu v-ați văzut, cu atât mai plăcut, știi cum se spune: mai răruț că-i mai drăguț
Trebuie să comunicați mult si sa începeți sa va cunoașteți bine, lucrurile astea se fac fata in față nu la telefon, iar dacă va întâlniți o dată pe luna relația în timp se va răci.Din punct meu de vedere relația nu are viitor, iar unul din voi se va îndrăgostiti de altcineva
George0197 întreabă: