| Timotey99 a întrebat:

Salut tpu.Am si eu o intrebare cum o pot gasi pe aceea fata pe care o iubesc mult daca ea a plecat? Nu am apucat sa ii spun ca o iubesc pentru ca nu stiam cum va reactiona si dupa cam 2 luni a plecat si nu stiu cum sa mai dau de ea are 22 de ani si nu cunosc pe nimeni dintre apropiatii sai sa ii intreb.Va rog sa imi spuneti cum o pot gasi inapoi.A plecat din cauza ca nu mai avea unde sa stea, si acum nu stiu tot incerc sa dau de ea dar nimic straight face am crezut ca va mai venii dar nu a mai venit din aceea zi crying

5 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Un numar te telefon nu ai sa o suni, sau sa o contactezi pe facebook, yahoo sau twitter happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate are facebook, twiter sau adresa de e-mail...
Mai simplu ar fi daca i-ai sti nr de telefon...

| Holiday a răspuns:

Cum o cheama si de unde e? Numele complet si eventual da si varsta exacta cu data nasterii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai cum v-ati cunoscut, si unde?
Daca esti doar un alt disperat, care a vazut o fata frumoasa si crede ca o iubeste desi n-au prea petrecut timp impreuna... Las-o balta.

| Timotey99 explică:

Pai nu are am incercat sa o caut dar nimic, dar si ea ma cam placea sa uita frumos la mine dar dupa ce a plecat am mai vazut-o de vreo 2 ori dar nu stiam ca va pleca ca sa fac ceva si acum am ramas fara ea crying