Dragul meu, povestea e prea lunga si voi prea mici.
Nu tin sa-ti calc in picioare visul, dar mai asteapta macar doi ani...va grabiti sa va stricati copilaria si peste ani, veti regreta, pentru ca anii astia nu se mai intorc.
Buna buna.
E bine ca ai asteptat, dar totusi. Ai 13 anisori, esti inca mic. Relatiile la varstele astea ar trebui sa fie ilegale, sincer.
Poti fi prieten bun cu ea, poti deveni prietenul ei cel mai bun si ea prietena ta cea mai buna, si cand mai cresteti incearca mai mult.
In orice caz, legat de "abordarea" ta, totul o sa fie o minciuna, in afara de faptul ca tu o placi. Furi ideea altcuiva si faci sa fie totul complicat.
Esti sigur ca ea vrea "relatie" la varsta asta?
Repet, sfatul meu e ca ar trebui sa fiti mai mult "cel mai buni amici" si cand mai cresti incearca ceva mai mult.
Succes.
Eh na relatiile la 13 ani sa fie ilegale da probabil ca sunt dar nu daca amandoi au 13 ani ci daca diferenta e mai mare cu 5 ani. Oricum la 13 ani relatie inseamna sa se tina de mana sau sa se pupe pe obraz si sa iasa pe afara impreuna. Nu se poare sa fie ilegal ))
In ziua de azi, copiii stiu mai mult de relatiile sexuale decat bunicii lor.
Din ce in ce mai multe copile raman gravide la varste fragide nu ca se tin de mana, ci ca se arunca in " relatii" de mici si normal ca o data ce ai primul sarut, te aventurezi in ceva tot mai "placut".