Buna iacob.
gandeste.te ca nu ai ce pierde daca vb cu ea.ori o castigi ori mai cauti si o vei gasi pe cea potrivita...dar daca tot ai spus ca si ea t eplace atunci"actioneaza"...eu,sincer ador baietii mai timizi pentru ca imi place foarte mult inocenta lor si poate asta va aprecia si prietena ta.
pentru inceput incearca sa vb cat mai mult cu ea sa.i arati mai subtil ca o placi si apoi cere.i sa fiti impreuna"daca nu risti nu castigi".ai incredere, va vi totul foarte bine(apropo imi place foasrte mult numele tau)
iti doresc din suflet multa bafta si sa ai grija de tine si de ea.sa aveti grija unul de celalalt si sa aveti parte de cea mai frumoasa poveste de iubire
pupici
Buna...pai incearca sa iti faci mai mult curaj,nu ai de ce sa iti faci griji,s-au sa iti fie teama de ceva,pentru ca nu ai de ce mai ales daca spui ca si ea te place
.Ai putea sa ii faci mici complimente,sa ii zambesti, sa o inviti la o plimbare undeva si acolo ai putea sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine
.
Asa ca bafta, lasa rusine si treci la treaba
Iti tin pumnii
Nu trebuie numaidecat sa-i spui ca o placi de la prima convorbire.Incearca sa interactionezi cu ea,sa vorbiti diferite lucruri, care nu sunt legate de dragoste. Odata cu trecerea timpului, amicitia voastra se va transforma in iubire.
Rusine?
Eu am 12 ani si ma dau si la alea de a 8 a
Prinde frate curaj.
Cuceresti-o
Da sigur cum zici uh...
Daca ti-e asa de rusine poti sa ii dai un mesaj prin care sa ii zici, sa ii zici pe mess sau daca e din clasa cu tine sa ii lasi un biletel in banca. Dar daca stii ca si ea te place nu are de ce sa iti fie rusine. imbarbateaza-te si du-te la ea si spune-i cu siguranta va accepta. Succes :*.
Gandeste-te asa dac nu prinzi curaj prinde altu si o pierzi
deci puii mei prinde repede curaj si sarut-o...nimic nu poate spune mai bine te iubesc decat un sarut...stiu ce spun