Diferenta de varsta se simte, si uite asta e un motiv pentru care nu sunt de acord cu astfel de relatii. Ea este prea mica pentru tine, ai avea nevoie de o femeie care sa-ti fie mai apropiata varstei tale!
Dar hai sa zicem ca vrei sa continuii si sa lupti. Trebuie sa vb cu ea, sai explici ceea ce simti si sai garantezi ca nu o vei insela, doar te duci sa te distrezi, sa bei si tu cv dar fara sa te culci cu nimeni (si daca asa vei si face bv tie), incearca sa-i zici asta pe un ton convingator si ar trebui sa te inteleaga.
Nu puteti schimba nimic, sunteti prea tineri.
Ai intrat in ceea ce se numeste un "con de monotonie", esti sigur de partenera, o socotesti "a ta", ea nu este curtata de alt mascul si e cam micuta pentru tine. Ai ajuns intr-un punct in care te-ai "cupla" fie si doar sexual, inclusiv cu o partenera mai urata fizic decat prietena ta, doar pentru schimbare. (nu e nevoie sa recunosti ca asa e)
Pana pe la 25-30 de ani, conceptiile cat si dorintele se vor tot schimba, asa ca sanse intre voi nu prea sunt.
O femeie ca sa intretina o relatie trebuie sa se reinventeze, uneori saptamanal, ceea ce este imposibil pentru o femeie-copil de 16-20 de ani... Poti sa mai prelungesti relatia inca vreun an cu mici artificii, daca ea ar fi curtata si de altii, daca ati schimba mediul in care se desfasoara relatia voastra etc, etc, DAR ea nu e "Aleasa" pentru tine.
Nu te contrazic, am nevoie intr-adevar de un scurt circuit, ori doar sa ies altele/altii in oras sa ma destind ori pe plan sexual. Acum dau crezare celor care au fotomodele iubite si totusi le inseala, nu intelegeam de ce, acum mie clar... Pana la urma si cuiul rugineste intr-o singura gaura. Pe de alta parte, poate nu ar afla niciodata daca as insela-o, dar mas simti foarte prost. Eu inca trag de aceasta relatie, dar avem nevoie de ceva nou.
007, "iesitul in cluburi" sau alte tampenii care-ti vor fi sugerate, NU vor functiona, crede-ma. Doar ati iesit prin cluburi si in acesti DOI ani de cand sunteti impreuna, ca n-ati trait inchisi in casa.
"Solutia" ca doar sa prelungiti aceasta relatie e la prietena ta, in capacitatea ei de a schimba ceva in viata pe care a dus-o pana la acest moment.
Daca o inseli acum, o sa o inseli si peste doua luni, si peste un an, si "relatia" tot se va termina.
Din pacate, va trebui sa te gandesti serios la o separare definitiva, o fata de 16 ani, nu poate sa mentina o astfel de relatie daca s-a ajuns in acest punct.
Sorry...
Imi place cum gandesti. Nici eu nu sunt de acord cu relatiile astea intre parteneri gen: ea 16-17 ani iar el 20-30 ani; sunt 2 vartse diferite, partenerii trec prin diverse perioade ale vietii si apar incompatibilitati; pe langa asta multi baieti cauta fete mai mici pentru a le ademeni in pat si a obtine virginitatea lor...
De la 16 la 30 de ani da, e mult. Dar de la 16 la 20 mi se pare o diferenta ideala(insa nu acum, ceva gem 30-26 suna mai bine pentru sunt amandoi maturi). Dar oricum 4 ani diferenta cred ca e ceea ideeala, barbatii se maturizeaza mai greu, fetele mai repede, ceea ce echilibreaza foarte bine aceasta balanta
Iti multumesc pentru aprecieri.
O fata de 16 ani, aflata intr-o relatie de DOI ani, in care se presupune ca a facut sex undeva intre 14, si 16 ani...nu prea mai are CE sa ofere nici sexual, nici afectiv, nici intelectual unui partener de 20+.
Din pacate pentru cei doi, pentru ca amandoi sufera...
Daca prin astfel de raspunsuri, determinam MACAR o tuta din zece mii, sa NU inceapa cu sexul sub 17-18 ani, tot e un mare castig pentru sexul feminin si destept.
P.S. Felicitari userului ca A PUS o astfel de "intrebare".
De obicei, barbatii lasa imediat astfel de partenere, fara sa-si puna prea multe probleme.
Faptul ca el o iubeste, inseamna mult, chiar daca nu destul.
Pai iesiti amandoi in oras in cluburi si poate va disparea monotania asta si de la unul si de la altul. sper ca te-am ajutat