| kiler92 a întrebat:

am si eu o intrebare de ce fetele in ziua de astazi iubesc cu ochii si nu cu inima? Sinka keva de ke le plac baietii rai si nu kei kuminti? Astept raspunsuri.

6 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pt ca sunt proaste de asata, o sa vada ca baietii rai le inseala, le fac sa sufere si ei vor doar sa leo traga si atat desi nu pare ca asta vor dar asta este. Dupa ce o fata o sa treaca prin mai multe experiente de genul asta o sa isi dea seama ca nu se merita, dar va fi prea tarziu, va fi greu sa iti iei o fata virgina la varsta de 18~19 ani fiindca leo trag mazgosii astia.
Dc ele iubesc cu ochii, nu e corect, ele chiar iubesc acei baietii, majoritatea dar ele nu sunt iubite, doar fu**te, e vina lor pentru ca nu stiu sa gandeasca cu cine se incurca...
Funda?

| Chrisstine a răspuns:

Pai au nevoie sa le protejeze cineva nu?thinking

| Aleqa a răspuns:

Eh,nu sunt toate asa.Eo una nu ma uit la cum vorbeste, cum se poarta.Nu la cum arata oh go on.Ehh...aia rai sunt mai jucausi.hee hee.
Numai bine.happy

| kittykat a răspuns:

Pentru ca toate ca sunt niste superficiale d`aia. se uita numai sa vada daca ai musiki si daca iti sta freza bine... eu una prefer baietii cuminti happy

| Cineva_5088 a răspuns:

Ne plac baietii care stiu sa scrie! happy

| kiler92 explică:

Respekt pentru akel fete ke nu se gandesc doar la sex si bani