Pai pai pai. Ea cred ca e mai micuta, si se concentreaza mai mult pe scoala. Nu stiu arata-i ca iti pasa de ea, de viitorul ei. Fi grjului chiar daca nu esti cu ea. Prin gesturi mici se cucereste o fata. Daca e incepatoare nu o sa vrea luna de pe cer, o sa vrea doar sa ii arati ca iti pasa de ea.
Pai apropie-te mai mult de ea ca prieten, apoi surprinde-o lundu-i o inghetata, un film...toate astea :fiind cuminte. Apoi..incearca sa vb dechis cu ea sa iti spuna ce gandeste...si fai complimente..si spune-i ca o placi. poti sa ii cumperi si ceva flori si gata se rezolva
Pai... patrerea mea. 1 la mana prindeti mult tupeu in tine necesar pentru a o tine aproape. 2 increarca macar sa ti legatura cu ea in fiecare zi sa vada ca iti pasa si poate ficeva frumos intre voi doi. 3 cand te intalnesti cu ea ia-ti tupeul necesar si ia-o in brate, tin-o de mana, nu o lasa sa stea lingura, mai si sarut-o, dar nu exagerat ca daca e incepatoare sigur nu o sa-i placa, sarut-o usor pe gat, lasa-i si tu semn sa nu te uite, si sa nu uiti cand plecati fiecare acasa lael sa o saruti si sa-i zici ca o iubesti. sperca ti-am fost de ajutor... Mersit funda? :d :p