Asa mi se intampla si mie acum cu cel pe care il plac
Pot ` sa-ti spun ca... Nu inseamna ca nu te place
E grijuliu cu tine si simte o atractie. vezi ce faci dupa ce scapa de prietena :X
Am o prietena care a patit tot la fel, si baiatul respectiv avea prietena dar a stat si cu ea chiar daca o iubea pe prietena lui.toate bune pana cand prietena baitului a aflat si a iesit foarte trist.Amandoua il iubeau si plangeau in telefon si-si spuneau prin tot ce au trecut! parerea mea e ca mai bine il respingi sa nu ajungi sa te indragostesti de el si apoi sa suferi! nu e bine sa accepti baieti ce au o reltie... sper sa te ajute sfatul meu :*
Pai inseamna ca-i place si putin de tine asa ca daca se desparte de prietena lui tu sa fi pe faza ca din cate zici daca se desparte tu o sa fi urmaoarea prietena a lui
Poate ca s-a saturat de prietena lui. Se plictiseste alaturi de ea. Doreste sa fie cu tine. Tu ii esti mai interesanta. Da el o iubeste mult pe prietena lui?
@BornThisWay,nu m`am bagat nici un pic si nu ma bag in relatsia lor.Nu ma dau la el.Ca`l plac stiu doar eu.
@Serj aici nu stiu sa raspund. cand mai ies cu prietenele in parc si il vad si pe el cu prietenii lui, nu e niciodata prietena.Nici la scoala nu prea ii vad impreuna, dar asta nu este treaba mea nu stiu ce sa zic.