| Andrei5001737 a întrebat:

Salut TPU, am și eu o întrebare (fără hate) am făcut de curând sex cu iubita mea iar eu am încercat pe lângă ???? să încerc să bag un deget (nemergand bineînțeles ), ea mi-a zis ca să nu mai încerc așa ceva ca îmi stric singur măsura. La ce s-a putut referi aceasta?

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cu alte cuvinte, tu ai incercat sa ii bagi un deget in c0or, nu? Ea probabil a vrut sa-ti spuna ca daca mai incerci mizerii de-astea, strici relatia.

| minrest a răspuns (pentru wildthing):

Poate acolo ai vrea sa bagi tu, el a incercat sa il bage in vagin, pe langa penis.

| Andrei5001737 explică (pentru minrest):

Exact

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intreaba o de unde sa stim noi?

| ania a răspuns:

Ati fi mult mai fericita daca ai alege sa respecți planul Creatorului si sa faceti sex numai după căsătorie.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă faci sex cu o fata, nu încerca și altceva decât ceeace faci cu fata respectiva. Lucrul acesta poate supără orice fata.

| minrest a răspuns:

Se largeste. Nu revine complet. Se largeste oricum, dar asa cum vrei tu, se largeste prea tare.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca ea ti-ar baga vreo chestie pe undeva, fara sa te intrebe, ti-ar place?
Te porti cu ea de parca e femeia gonflabila, nu iubita!
Sper sa-si vina in fire fata aia cat mai repede!

| DenDenX a răspuns:

Probabil a vrut să zică că acea acțiune ar putea să influențeze mărimea vag**ului.

Posibil la asta se referea.

| Andrei5001737 explică (pentru DenDenX):

E posibil dar cum să lărgești vaginul doar ca bagi un deget in +? Revine la loc

| DenDenX a răspuns (pentru Andrei5001737):

Vag**ul este un mușchi..va reveni la normal..nu am spus că se va lărgi.m-am referit că asta ar crede ea