| furni_7874 a întrebat:

Am si eu o intrebare:imi place de o fata dar ei nu-i ii place de mine cum fac sa ma combin cu ea?

7 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Din păcate nu poţi să faci o fată să te placă. Poate că pe parcurs dacă o bagi în seamă, dacă o inviţi la un suc, dacă vorbeşti frumos cu ea, dacă îi dai un trandafir, dacă o săruţi pe obraz, dacă îi dovedeşti că ea în tine poate să aibă încredere probabil o să simtă şi ea ceva pentru tine.

| consiliera a răspuns:

Tu ai manca vreo mancare care nu-ti place? Daca ai incercat si nu merge, nu vad de ce nu ai trece peste asta.N-o mai sacai. Poate sa-ti poarte ura.Mai sunt fete.

| TheSupreme a răspuns:

Cum vrei tu sa-ti spuna cineva ceva util aici cand nimeni nu are habar ce fel de fata e. Crezi ca toate fetele se dau in vant dupa celeasi lucruri? GRESIT! Un lucru care o face pe una sa se indragosteasca o poate face pe alta sa fuga speriata, in functie de personalitatea fiecareia.

| chelie91ptm a răspuns:

Spune-i ca vrei sa fi cu ea, ca iti place de ea. daca si ei ii place cu siguranta va accepta

| DeeaMarry a răspuns:

Oblig-o! straight face
Glumeam:p
Deci, oricarei fete ii place sa fie tratata frumos. Trebuie sa fii atent cu ea, amabil, sa nu vorbesti urat(in prezenta ei, desi ar fi de preferat sa nu vorbesti urat deloc-nu stiu de ce banuiesc ca asa ceva e imposibil in cazul tau). Pe scurt, sa te comporti ca un cavalerhappy.
Daca nici asa nu merge, cauta-ti pe altawinking

| DenizaVonDe a răspuns:

Nu te combina cu ea, nu te place. Uit-o!

| zapacitu33 a răspuns:

Fetele in general sunt conduse de emotii. Esti in stare sa ii oferii emotii care sa o atraga? Din pacate cel mai probabil ca nu...
incearca cu fetele care te plac