| Bogdiii93 a întrebat:

Am si eu o intrebare,la care vreau niste pareri bune si cum credeti ca ar trebui sa fie! Daca te certi cu prietena ta,care sta cu tine in acelasi bloc si mai ales ca sunteti si aproape unul de celalalt si v-ati obisnuit unul cu celalalt, va vede-ti zilnic, doarme la tine.Si aveti 1 an de cand sunteti impreuna,iar tu dai in ea,o scuipi,o injuri,iar ea te iarta de fiecare data si trece peste asta pentru ca te iubeste,tine la tine si face asa fel incat sa fie totul bine si sa nu va mai certati si tu vrei sa ii arati ca nu iti pasa si te muti la un prieten.Ea cand afla ca tu te-ai mutat,incepe sa planga si te cheama inapoi acasa, Si pana la urma v-ati despartit, dupa un an de relatie.Crede-ti ca ea te-a inselat in tot timpul acesta cand a fost cu tine?

3 răspunsuri:
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Esti prost, sa ma ierte ai tai parinti dar asa esti

| NiKoLeT a răspuns:

Tu chiar esti un prost, si nu numai ca nu iti dai seama ca te iubeste, dar inca si ca ti-ai batut joc de ea... cum sa te insele daca a facut atitea numai ca sa fiti impreuna? e o intrebare ft ft ft proasta. (sorry dar chiar ai nevoie de suferinta, sa stii cum e si data viitoare sa nu iti mai bati joc in asa hal de o fata. Ca atare in asa situatii esti apoi pedepsit: intilnesti o fata de care te indragoststi lulea si ea fix ca tine la rindul ei isi bate joc)

| Fatamuntilor a răspuns:

Inca o data se dovedeste fapul ca dragostea nu e pentu copii.Dar daca ai pana in 12 ani e expicabil, ca asta e comportament specific copilor.
Mai copii o fata nu se cucereste in felul asta. Sunteti prea mici.Nu cred ca te-a inselat, ci s-a saturat de coportamentul tau.