Nu exista himen elastic, ai bagat-o l-ai facut varza si isi lasa amprenta, alta concluzie care poti trage e in caz ca simteai ca intra usor si nu sa strambat la fata dovedeste, ca te-a mintit si nu era virgina.
Bah... eu cred ca esti prost. tu crezi ca mai conteaza ca e virgina sau nu? daca ea te iubeste, sau tu o iubesti, nu mai conteaza acest lucru.
Am un mesaj pentru fete; in cazul in care va mai intreaba un baiat despre virginitate, punetii aceeasi intrebare...
Faptul ca nu a mai avut relatii sexuale nu inseamna automat ca himenul trebuie sa fie intact. El poate fi rupt prin masturbare cu degetele sau diverse obiecte, datorita practicarii unor sporturi, in cazul unor accidente/cazaturi. Cazuri mai rare sunt himenul foarte elastic, care pur si simplu nu se rupe de la primul contact sexual, mai ales daca penetrarea nu e foarte profunda sau penisul nu prea mare, sau si mai rar, absenta himenului din nastere. De asemenea nu e obligatoriu sa curga sange pe cearsaf, pe plapuma sau mai stiu eu unde, uneori curge doar o cantitate foarte mica de sange.
Poate ca avea himen elastic, poate ca si-a rupt singura himenul cand se masturba. Poate si iar poate... Vaginul unei virgine este extrem de stramt (fiindca nu este inca elastic) si ai dificultati la penetrare. Daca a intrat usor, s-ar putea sa nu mai fie virgina. De ce te-a mintit... Asta numai ea o stie. Unele femei au niste experiente traumatizante cu primii lor iubiti (nu le-a placut cand au facut-o cu ei, au fost parasite dupa prima noapte de amor, respectivii le-au inselat etc.) si atunci incearca sa-si stearga din memorie acele momente, mintindu-i pe ceilalti si chiar pe ele insele.
Unele femei ai himenul elastic si nu se rupe abia decat dupa nastere sau niciodata.Stai de vorba cu ea foarte serios si spune-i c aindiferent de raspuns nu te vei schimba fata de ea, poate cred ca te vei supara pe ea daca iti spune adevarul.Insa poti sti daca era virgina daca era mai stangace in acele momente sau mai rusinata.
Mutubal întreabă: