| nokia5300 a întrebat:

am si eu o intrebare pentru baieti, mai precis pentru acei care sint "macho" asa sa zic...deci spuneti-mi niste sfaturi cum sa conving fetele sa facem sex, doar din...am doar 15 ani si as vrea tare sa stiu de pe amu, caci sunt alti baieti de seama mea ft usor conving orice fata sa faca cu ei sex doar din vorbe. dar mie cam rusine sai intreb cum.va rog mult sa-mi rs.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ColorfullColors a răspuns:

Dupa mine, ar fi mai bine sa incepi cu o fata la care chiar tii. Asa veti fi mai relaxati, si nu vor exista inhibitii intre voi in timpul acesta. Fata daca este si ea pregatita o poti convinge usor, asa cum ai zis si tu, din vorbe. Dar si fapte. Trebuie sa ii arati ca doar ea conteaza pentru tine si ca e singura cu care ai putea face asta. Ca ai vrea sa fiti mai apropiati ca niciodata si o iubesti.
Pe mine m`a convis iubitul meu doar intrebandu`ma, intr-un fel in gluma, daca as vrea sa fac pasul acesta. Eu l`am luat in serios si m`am lasat purtata de val, pentru ca vorbe asa dulce cu mine si nu ii puteam rezista.
Si mai trebuie sa alegi un loc potrivit, nu ca o baie intr-un bar sa ceva de genul asta.
Iti urez succes, si P.S. daca fata refuza, nu`ti fa probleme, daca ar fi facut`o fara sa vrea nu ar fi fost aceleasi sentimente ca si cu o fata care te iubeste.

| nokia5300 explică:

Apoi BlackRose de asta si intreb pe baieti ce vb ar trebui sai adresez ei...